2009-04-01

- Politiker, försäkringskassa och socialtjänst anmäler sig själva! Vi ångrar oss, vi måste börja följa svensk lag!

- Sollentunas politiker anmäler sig själva för mordförsök efter att mycket ångersfullt insett det makabra med att slänga ut hemlösa i snöstorm.
- Försäkringskassan anmäler sig för stämpling till mord och säger vi skall nu börja hjälpa folk som är sjuka och tar avstånd från vår tidigare policy att driva sjuka till självmord! Vi skall även införa en fast utbetalningsdag till alla med aktivitetsstöd eftersom det självklart skall vara så att även arbetslösa skall kunna planera sin ekonomi och liv! Vi går med glädje i fängelse säger de ansvariga till TT, även vi måste ta vårt ansvar!
- Socialministern går ut med övriga i regeringen och hela riksdagen och säger; Nu skall lagen även gälla oss, vi lovar dessutom att sänka våra löner och arvoden till existensminimun, för kan vi besluta om att andra skall leva på den inkomsten så måste även vi göra det!
- Riksdagen tog idag ett beslut i konsensus om att alla politiker, vilket innebär i praktiken ALLA politiker, skall ställas till svars för lag och regelbrott, t ex så skall från och med nu grundlagen följas vad gäller allas rätt till tak över huvudet!
- KRIS ordförande KRISter Karlsson hälsar alla ovanstående välkommen till KRIS och säger - Äntligen kan vi hänvisa till beslutsfattares goda föredöme, det har varit rent för jävligt svårt att motivera småtjuvar att leva hederligt när politiker och myndighetspersoner inte följer lagen!
- Kungen säger; Jag abdikerar, äntligen har mitt lobbande för hederlighet och god moral i det dolda gett resultat. Jag och övriga i min familj går nu med i republikanska föreningen. Ett trefaldigt leve för hederlighet och demokrati!

April april din dumma sik ... ... ...

2 kommentarer:

  1. hahaha....Ja men om det ändå vore nån sanning i det där så skulle jag bli jäkligt nöjd.

    SvaraRadera
  2. Jo, men det är nog för mycket begärt att politiker och byråkrater skall följa lagar och regler och det är nog också rena rama utopin att de skulle få ett empatiskt sinnelag eller ens en liten uns etik och moral helt plötsligt! MvhME/Mats

    SvaraRadera

Det är fritt fram att uttrycka sig hur man behagar!
Dock rasister, samt (M)azister som hånar sjuka och svaga ombedes vänligen men bestämt att söka sig till sina mörkbruna hålor och slicka varandras rövar!
Med vänliga hälsningar Mats