2009-01-08

- Råd om hur man blir en högavlönad politiker ...

Dessa råd om hur man blir en högavlönad politiker gäller dig som är människa och inte robot och med andra ord har empatisk förmåga och en känsla för rättvisa. De två sistnämnda förmågorna är något som måste avlägsnas om du skall lyckas bli politiker!
Här följer några råd:
Du kan lobotomera dig och opererera bort den del av hjärnan som styr empati.
Du kan även använda den kemiska lobotomimetoden, en blandning av hasch, heroin och rohypnol fungerar bra för att ta bort känslolivet. Värt att notera är att även logiska tänkandet påverkas, så kanske enbart rohypnol och t ex trilafon är att föredra, "roppe" och "trilla ifrån" är två preparat som blockerar känslor effektivt och så nära bokstavligen man kan komma gör dig till en robot!

Med ovanstående har du skaffat grundförutsättningarna för att bli en högavlönad politiker! Du kan nu sänka skatter och till och med sänka arbetslösas och sjukas inkomster hej vilt eller varför inte avskaffa deras rätt till ersättning helt och hållet så de självsaneras, släng ut alla kostsamma invandrare och driv alla improduktiva till självmord eller släng ut dem, via ett politiskt beslut, i en snödriva där de förhoppningsvis fryser ihjäl (ett beslut som du naturligtvis inte behöver ta ansvar för eftersom det är så bra anordnat att politiker inte har något personligt ansvar och därmed inte kan ställas rättsligt till svars), dvs frisätt pengar till dina egna och dina kollegors förmåner och löner .
Kör hårt - Höj nu din egen lön och skaffa dig så mycket fördelar du bara kan, efter 12 år kan du lägga dig på soffan, då har du en hög pension för resten av ditt liv!
Allt detta kan du få helt utan att du behöver bekymra dig om ett samvete eller ånger som stör ditt liv!

Lycka till med ditt högavlönade jobb! Sköt om dig själv och skit i alla andra!
Den ultimata statsbyråkratterminatorroboten och politikern
MEN glöm inte att se upp för hackspettarna!

2 kommentarer:

Det är fritt fram att uttrycka sig hur man behagar!
Dock rasister, samt (M)azister som hånar sjuka och svaga ombedes vänligen men bestämt att söka sig till sina mörkbruna hålor och slicka varandras rövar!
Med vänliga hälsningar Mats