2009-04-09

- Höj skatten

----- Original Message -----
From: Mats Eriksson
To: Insändare Nya Wermlands-Tidningen ; Insändare Expressen ; Insändare Dagens Nyheter ; Insändare Arbetarbladet ; Insändare Annonsbladet ; Insändare Aftonbladet
Sent: Thursday, April 09, 2009 6:33 PM
Subject: Insändare



Höj skatten
Det är hög tid att politikerna i Sverige slutar prata skit om att inga pengar finns! Den som inte är både blind och döv har ju inte kunnat undvika de fantasisummor i bonusar, pensioner och löner maktens män och kvinnor tilldelar varandra!
Ett annat talande exempel:
I samma veva som miljöpartiet pratade på sin kongress om att man inte hade råd med kravet på samhällslön och tog bort det från dagordningen (som skulle ge 7000kr/mån till alla som behöver), så sänkte alliansregeringen förmögenhetsskatten med 60 miljarder, samhällslöner skulle kosta 50 miljarder att genomföra

Man lär också fråga sig vilket samhälle vi vill ha och ha en skattesats därefter!

Mats Eriksson, Sandviken

Men viktigast av allt är ju att komma ihåg att det faktiskt är alla svenska tigrar som tillåter raseringen av välfärden att fortgå!

Ett litet tillägg är att; Jag är övertygad om att det är lättare att kommunicera med en som är både döv och blind än en politiker lr myndighetsperson! (Man kan kommunicera t ex genom att skriva på magen, via känseln med andra ord. Det sistnämnda gäller en döv och blind! Det är värre med politiker och byråkrater som oftast är helt okontaktbara!)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Det är fritt fram att uttrycka sig hur man behagar!
Dock rasister, samt (M)azister som hånar sjuka och svaga ombedes vänligen men bestämt att söka sig till sina mörkbruna hålor och slicka varandras rövar!
Med vänliga hälsningar Mats