2009-04-11

- Sveriges värsta alkoholister? Frikändes för smuggling!

3500 liter starköl, 178 liter starksprit, och 132 liter vin!
Tingsrätten frikände två Härnösandsbor för misstanke om att ovanstående mängder skulle säljas vidare och bedömde att det skulle vara för personligt bruk!
Jag undrar om de uppvisade läkarintyg om att de är etyliker?
Men i humanismens namn borde inte tingsrätten dömt dem till LVM, eller åtminstone ålagt Härnösandsborna att gå på den lokala hälsocentralen för övervakade intag av t ex Antabus, för om detta är personligt bruk finns definitivt risk för deras liv!

Jag rekommenderar dessa två personer och kanske även tingsrättens personal som tycker, (enligt egna erfarenheter?), att detta är personligt bruk, att ta en allvarlig funderare på att uppsöka AA snarast!

Det finns också synnerliga skäl att överväga att införa drogtester på personalen i denna tingsrätt! För inte kan väl nyktra personer göra en sådan här bedömning, eller?
Men å andra sidan så skulle det definitvt behövas drogtester även på t ex Försäkringskassans personal samt inte minst i Sveriges riksdag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Det är fritt fram att uttrycka sig hur man behagar!
Dock rasister, samt (M)azister som hånar sjuka och svaga ombedes vänligen men bestämt att söka sig till sina mörkbruna hålor och slicka varandras rövar!
Med vänliga hälsningar Mats