2010-01-03

- Var inte så jävla negativ ...

Arbeith macht frei ...

Tänk positivt!!!















- Du har alltid ett val !

Till vänster lr till vänster!












- Sök i bloggen

5 kommentarer:

  1. Så sant! Det med Arbeit mach frei, det känns som om det är så han tänker den där läskiga Reinfeldt. Undrar hur han skulle tänka om det här drabbade hans barn? Enligt uppgift är de ju väldigt allergiska mot olika saker, så det finns ju en risk att de fortsätter med det i vuxen ålder... Jävligt dålig stil av ungarna tycker jag att födas med allergier mot saker. De kan ju bli kroniskt sjuka i astma eller nåt! ;D

    SvaraRadera
  2. Den politiska överklassen är snarare allergiska mot att arbeta och göra rätt för sig. Ni vet det som dom kräver av sjuka och arbetslösa, som kallas bidragstagare, trots att sjukkassa och akassa är försäkringar. Jävla (M)iffon är vad som asen är!
    Logos

    SvaraRadera
  3. Hej Mats.
    Läste nyss ett inlägg i Palms blogg.

    Där du efterlyste en sida för folk som inte vet hur man gör för att överklaga.

    Gå gärna in på fattigsidan.se och se om du kanske ändrar uppfattning.
    Där finns ett gäng som ideelt jobbar med att hjälpa folk tillrätta med "felbehandling" gjorda av div myndigheter.
    Det finns hjälp att få..

    SvaraRadera
  4. Anonym
    Hej,
    ja jag känner till Fattigsidan och den finns i länksamlingen på Sociala Medborgargardet,
    det finns även andra bra ställen; Processjuridikbloggen har mycket utförlig och bra information rörande dessa frågor ( t ex http://matseriksson.blogspot.com/2009/06/problem-med-forsakringskassan-viktiga.html ), sen finns även t ex FRIS, Resurs, Lawline mfl.
    Socialforum kan även det vara bra att kolla in mm, mm! Sen kan ju även jag som numera är JUG-sysselsatt på Sociala Medborgargardet hjälpa till efter förmåga och leta fram fakta vid behov(och alla andra engagerade där ej att förglömma)!
    Jag vet ju själv hur svårt, för att inte säga omöjligt, det är när man är mitt uppe i skiten att engagera sig i lagar och sånt då
    :(!

    Men det är ju ett problem med ideellt arbetande jämfört med hur det borde vara dvs att alla skulle ha rätt till juridiskt ombud som är profesionellt!

    Länksamlingen: http://socialamedborgargardet.ning.com/forum/categories/laenkar-1/listForCategory


    MvhME/Mats

    SvaraRadera

Det är fritt fram att uttrycka sig hur man behagar!
Dock rasister, samt (M)azister som hånar sjuka och svaga ombedes vänligen men bestämt att söka sig till sina mörkbruna hålor och slicka varandras rövar!
Med vänliga hälsningar Mats