2009-07-27

- Judasvänster och gröna lurifaxer! Mp och V ljuger så de tror sig själva ... ...

//Understående text har jag fått tillsänt mig via mejl av Processjuridik.

Horrbielt stöd av v för förföljelsen av sjuka som inleddes 2003

Förföljelsepolitiken mot Sjuka som startade 2003 stöddes även av vänsterpartiet. Tyvärr ett sorgligt faktum. Förföljelsepolitikens början, dvs. halveringen av sjuktalen mellan 2003-2008 presenterades i och med budgetpropositionen 2002/03:1, utgiftsområde 10.
Läs om dessa uttalanden i s-regeringens proposition 2002/03:1, på sidorna 5, 8, 9, 26 och 27! Budgetpropositionens utgiftsområde 10 finns även här som vanlig webbsida.

Propositionen remitterade sedan traditionsenligt vidare till de olika riksdagsutskotten för fördjupad diskussion inom utskottens olika områden. Förföljelsepolitikens vara och icke vara remitterades till socialförsäkringsutskottet, där det sedan kom två utskottsbetänkanden ifrån, betänkande 2002/03:SfU1 och 2002/03:SfU2. Det är det första utskottsbetänkandet 2002/03:SfU1 som innehåller utskottets förslag till efterföljande slutliga riksdagsbeslut. Utskottsbetänkandet 2002/03:SfU1 finns att läsa på _ och utskottsledamöternas röstning till förslag på beslut senare i riksdagens kammare finns att läsa här; där det står följande:
Redovisning förslagspunkter 2002/03:SfU1 10. Mål för ökad hälsa i arbetslivet.
Riksdagen bifaller proposition 2002/03:1 Utgiftsområde 10 punkt 2 i denna del och avslår motionerna 2002/03:Sf290 yrkande 1, 2002/03:Sf291 yrkande 1, 2002/03:Sf313, 2002/03:Sf331 yrkande 5 och 2002/03:Sf335 yrkandena 5 och 6. Under den här punkten står det i rutan under punkten 10 (Mål för ökad hälsa i arbetslivet) hur riksdagens kammare röstade i den enskilda frågan, alltså att starta förintelsepolitiken av sjuka och svaga.
Rösterna om förslaget att inleda förföljelsepolitiken 2003 fördelades enligt som följer:

Bifall till förslaget att halvera sjuktalen mellan 2003-2008
S: 131 riksdagsledamöter
V: 25 riksdagsledamöter
Mp: 16 riksdagsledamöter
Totalt: 172 riksdagsledamöter

Avslag till förslaget att halvera sjuktalen mellan 2003-2008
Fp: 44 riksdagsledamöter
Totalt: 44 riksdagsledamöter

Avstående från att rösta om förslaget
M: 50 riksdagsledamöter
C: 19 riksdagsledamöter
Kd: 30 riksdagsledamöter
Totalt: 99 riksdagsledamöter

Frånvarande vid riksdagens omröstning om förslaget
Totalt: 34 riksdagsledamöter

Beslut: Kammaren biföll utskottets förslag

Hur sen varje enskild riksdagsledamot röstade står här.

Propositionen behandlas i kammaren sedan utskotten lämnat sina förslag till beslut inom sina respektive områden, se här.

Under punkt 2 på 2002/03:SfU:1 står det följande om förslagspunkterna:
2. att riksdagen godkänner följande mål: Frånvaron från arbetslivet på grund av sjukskrivning skall i förhållande till 2002 halveras framtill 2008. Parallellt skall antalet nya aktivitets- och sjukersättningar minska. Hänsyn skall tas till den demografiska utvecklingen under perioden (avsnitt 2.3), Betänkande: 2002/03:SfU1
Utskottets förslag: Bifall
Kammarens beslut: Bifall

Därför, LITA INTE PÅ VÄNSTERPARTISTISKA och MILJÖPARTISTISKA LÖFTEN om återställare. I och med att förintelsepolitiken i själva verket sanktioneras till och med av mp och v, så finns det inget hopp om en mänsklig politik framöver efter ett regeringsskifte 2010. Tyvärr. Nu är det därför kamp för överlevnad som gäller, och de som inte är sjuka själva bör noga tänka igenom och meditera över risken att dom också alltid kan drabbas av utrotningspolitiken a lá vänsterpartiet och miljöpartiet tillsammans med övriga utrotningspartners s, m, c, kd och fp. Det löjliga i det här är att endast fp röstade nej till förintelsepolitiken 2003, men är numer med i förföljelsen av sjuka och svaga.



För jävligt att man inte ens kan lita på de som står vänster om s, Judasvänstern ska jag kalla dom i fortsättningen. Inget annat. //

- Tråd på Sociala Medborgargardet


Relaterat:
- Fakta om Sverige av idag (Insändare 090724)
- Mördande socialpolitik!


- Sociala Medborgargardet för Allas Rätt Till Acceptabel Social Trygghet

Upp och nervända V! -För friska Mot sjuka och svaga!Miljöpartist?




- Sök i bloggen

6 kommentarer:

  1. Tack för en mycket bra beskrivning av läget, nu får vi hoppas på att fler vaknar. Ha det bra!

    SvaraRadera
  2. Det finns en anledning till att trygghetssystemen förstörts och det handlar om att söndra och härska precis som i det gamla romarriket oavsett partitillhörighet om vi ser till sverige. Ge medborgarna bröd och skådespel (bingolotto, tjobido med ola, eller hej och hå med Anna eller Robinson, Lundin i all sång på skansen med mera) så ser de inte vad som sker bakom kulisserna. Den politiska adeln som i vissa fall inte gått ut gymnasiet och fått godkänt i matte som Bosse Ringholm den före detta finansministern, har kunnat vara med om att styra landet. Nu har vi också en intelligensreserv som finansminister vilken fick etta eller två i matematik och hela världen skrattar ihjäl sig.
    Det är inte konstigt att detta land ser ut som det gör, där utförsäkrade tar livet av sig eller nästintill då företrädarna tillhör en intelligensreserv som skyddas av näringslivet/demokratin. Näringslivets företrädare får byta kalsonger och trosor varje dag för att de skrattar så mycket och rinner baktill och framtill när det gäller dessa inkompetenta avskum som endast har som mål att tillförskansa sig så mycket som möjligt till sig själva och deras familjer trots att de är totalt inkompetenta.
    Arbetskraftsinvandring är ett måste i deras inkompetenta sfär trots att den öppna arbetslösheten ligger på tio procent och den dolda förmodligen på trettio procent om man räknar in alla som kan stå på benen och utföra något slags jobb alternativt ligga ner och arbeta. Vi måste ta hit fler är deras tanke men min tanke är att de som redan är här ska få arbeten innan man importerar nya arbetare.

    SvaraRadera
  3. Anonym
    Du har rätt så långt att man tar in arbetskraft via firmor i andra låglöneländer för att dumpa sveriges löner! Men grundproblemet är att det finns gott om arbeten som borde utföras, i synnerhet i den offentliga sektorn, som man skärt ner med motorsåg, enbart för att sänka de redan rikas skatter ännu mer! De med normala inkomster lr de fattiga har fått betala nästan varenda skattesänkning själva via nya egenavgifter istället!

    Till att börja med så lär vi återställa skattetrycket till mitten på 70-talet lr nåt liknande! Det går inte att tro att man kan ha välfärd och ta hand om barn, gamla och sjuka utan personal, vilket kostar och borde med tanke på att de är väldigt underbetalda få mer i lön!

    Det är helt okej med arbetskraftsinvandring lr invandring överhuvudtaget, arbete finns att utföra så det räcker och blir över, likaså pengar, det är bara det att man omfördelat åt fel håll! Klassisk högerpolitik!

    MvhME/Mats

    SvaraRadera
  4. Anonym
    Ang. Bröd och skådespel så har du helt rätt, Reinfeldt har också rätt om Svensken som det sovande folket. Det han inte säger däremot är att både han själv, M och övriga riksdagspartier är dom som häller eter över folket!

    MvhME/Mats

    SvaraRadera
  5. Jag får ofta mail från v-partiet där de upplyser om sin förträfflighet vad som gäller sjukförsäkringsfrågor Fint prat före valet. När de sedan kommer till makten, vad händer då? Jag har slutat att tro. Den enda tro jag har kvar är misstro. Men jag när ett hopp. Ett hopp om att folket sluter sig samman och att vi hjälps åt att ta tillbaka alla rättigheter de har stulit ifrån oss. Att de sjuka de handikappade tar tillbaka sitt människovärde.Ett hopp. Ännu är vi bara några men jag har sett att det blir fler och fler som solidariskt ställer sig på de svagas sida. Tillsammans blir vi starka.Bra jobbat Mats. Fortsätt så. var vid gott mod.
    MVH Astrid

    SvaraRadera
  6. Astrid
    Tack för kommentaren, det är bra med vettiga kommentarer som motvikt till rasistidioter som skall vända ALLT till att det mesta löser sig om vi slopar U-hjälp och inte tar in invandrare!

    MvhME/Mats

    SvaraRadera

Det är fritt fram att uttrycka sig hur man behagar!
Dock rasister, samt (M)azister som hånar sjuka och svaga ombedes vänligen men bestämt att söka sig till sina mörkbruna hålor och slicka varandras rövar!
Med vänliga hälsningar Mats