2009-12-19

- Härmed ERBJUDS du att arbeta tills du faller ihop och dör för egen maskin, alternativt så blir du ERBJUDEN 0kr i inkomst ...

Det pratas mycket om ERBJUDANDEN i dagens politiska och mentalt IQ-befriade byråkratvärld ...
Sjuka erbjuds nu att i praktiken få sparken från sitt arbete efter 180 dagar och därefter ERBJUDS du att arbeta i någon annan sysselsättning lr så kan man ju ta erbjudandet att kanske få socialbidrag! Dvs du får socialbidrag så länge som du inte ERBJUDS JUG FAS 3 lr ERBJUDS valet att stå utan socialbidrag vs arbeta i någon slavliknande sysselsätting! Socialbidrag är inget bidrag egentligen, du måste stå till arbetsmarknadens förfogande sjuk lr frisk spelar ingen som helst roll, det är bara att "arbeta" lr försöka klara sig utan pengar! Dessutom måste du för att överhuvudtaget ens tillfälligt få socialbidrarg göra dig av med alla tillgångar!

Nu finns ett LITET problem, en sjuk kan inte arbeta!
En sjuk som tvingas arbeta trots ständig smärta utsätts för tortyr, något annat kan det inte kallas faktiskt! Det här är lika galet som att prata om ett erbjudande till den som sätts på en "papegojpinne" i sydamerika lr någon som får magen sprängd av en vattenslang uppkörd ja ni vet var beroende på offrets kön!
:( ! Erbjudandet i sista fallet är sluta protestera och ange dina vänner som understår sig att vilja ha demokrati och ett människovärdigt liv, ja då slipper du tortyren och får ett nackskott istället, kanske!
Det ÄR lika lätt för en sjuk att arbeta som för någon att säga nej till valet att prata vs få en vattenslang uppkörd i vaginan lr analen!

Man kan inte leva utan inkomst i sverige! Man kan inte (lr det är svårt iaf ... ) att säga nej när valen är omöjliga, det som brukar kallas välja mellan pest och kolera, fast i dessa nämnda fall så är det t om värre, det är som att välja mellan pest och döden, att välja hur snabbt man önskar dö, efter att först tvingas välja mellan erbjudandet om tortyr lr döden!

- Försäkringskassan drev henne till självmord



- Sök i bloggen

3 kommentarer:

  1. Jag tycker att alla sjuka som förlorar sjukpenningen eller den temporära sjukersättningen ska sätta hårt mot hårt. T.ex. gå till en bank, lämna in en lapp om att man vill råna banken, sätta sig ner och vänta på fabror blå. Bättre att sitta inne och få lugn och ro än att förnedras eller bli hemlös. Och vilket liv det skulle bli i pressen om hundratals personer gjorde samma sak. Då skulle vi höras.

    SvaraRadera
  2. Till Anonyme rasisten;
    Jag kommer inte att publicera några fler kommentarer från anonyma rasister!
    Skicka dina fullständigt irrelevanta, sjuka kommentarer dit där dom hör hemma, dvs till någon rasisttidning lr blogg, Sverigedemokraternas, FolkFrontens media t ex!
    Jag kommer inte hjälpa till att sprida din lr andra rasisters dynga nåt mer!

    Ett tips; använd sökmotorn nere i högra hörnet och sök på SD, Sverigedemokraterna exempelvis ... ...

    MvhME/Mats

    SvaraRadera
  3. Till förste Anonym (som har sitt inlägg publicerat här ovan;

    Som civil olydnad skulle det ju helt klart vara ett sätt att göra två flugor på smällen, den sjuke får både tak och huvudet och mat för dagen samt att problemet uppmärksammas!
    Men det finns bättre sätt där man slipper sitta i isoleringscell för arbetsvägran i ett fängelse! Interner har nämligen arbetsplikt, så jobbar du inte blir det isoleringscell!

    Jag tycker en betydligt bättre ide är att starta föreningar och sysselsätta varandra via diverse "åtgärder" då kan man arbeta efter egen förmåga, hur lite lr mycket man kan och exempelvis få aktivitetsstöd lr något annat bidrag så man kan äta och bo vilket är en fördel här i livet, ja en grundförutsätting för att leva överhuvudtaget!
    En annan grundförutsätting här i livet är ju också att slippa arbeta tills man stupar och självsaneras i arbetslinjens/Auswitchs linjens Sverige :( !

    MvhME/Mats

    SvaraRadera

Det är fritt fram att uttrycka sig hur man behagar!
Dock rasister, samt (M)azister som hånar sjuka och svaga ombedes vänligen men bestämt att söka sig till sina mörkbruna hålor och slicka varandras rövar!
Med vänliga hälsningar Mats