2010-01-13

- Media - Världens största propagandamaskin! / Media-The propaganda force controlling your life!

Media - Världens största propagandamaskin!/Media-The propaganda force controlling your life!





Ett bra exempel på hur vi människor agerar idag,- vi tänker inte längre själva, vi lyssnar och följer massan, vi kritiserar inte och vi söker inte sanningen om 'sanningen'. Vi bör börja fokusera lite mer inåt, att våga söka efter sanningen inom oss och våga söka i andra ställen än i media. Ett bra exempel är hur sjukförsäkringens konsekvenser i Sverige negligeras i media,- det som alliansen anser är 'sanningen' kommer ut i media men inte hur verkligeheten verkligen ser ut. Hur många som drabbats av att bli utförsäkrad och hamnat ute på gatan trots att de är så allvarligt sjuka att de knappt klarar av sin vardag. Nej, detta tas inte upp - detta döljs men det som media tar upp är hur fantastiskt många som 'blivit friska' som genom ett trollslag!
Många ifrågasätter utan konstaterar bara att "äntligen har folket satts i arbete och sjuka blivit friska genom denna nya politik!" Många vågar inte forska i hur sanningen egentligen ser ut och hur verkligheten är för dessa drabbade!

En annan sak är hur vi gärna blundar för andra människors liv, tex deras sjukdomar och svårigheter och söker inte information utan förlitar oss på vad man själv vet - fastän man ingenting vet om dessa! Man vågar inte söka efter sanningen,- fråga, läsa och interagera för det kan få oss att öppna ögonen och hitta en sanning och verklighet som inte är så lätt att handskas med. Vi förlitar oss på det inte är så allvarligt "som hon/han egentligen tror", dvs. hon eller han som lever med dessa tillstånd dag ut och dag in. Vi vågar inte se utanför oss själva utan vi ser saker och ting endast ur vårt eget synvinkel,- den friska och produktiva sidan. Likadant är det med andra saker, det finns så många exempel på att man hellre har förmodar och åsikter om saker och ting, om människor, hur saker görs eller bör göras trots att man endast ser detta ur sin egen synvinkel eller det man hört från annat håll. Man vågar inte söka och ifrågasätta och öppna sig för en annan verklighet och sanning. Kanske dax att öppna sig själv lite och söka svar på egen hand istället för stanna kvar i en fördimmad dimension och andras sanning om 'sanningen'? Ta reda på saker och ting själv, läs, lär och utvecklas?
Skrivet av Patriciatjejen



- Sök i bloggen

41 kommentarer:

  1. Tack Mats för att du la dit även min text! Jag kommer att sprida detta vidare, inte för min texts skull, utan för att detta behöver verkligen nås ut till allmänheten!! Tusen tack för att du orkar kämpa framåt i dessa saker Mats! Du är en sann eldsjäl,- det märks i ALLT!

    / P

    SvaraRadera
  2. Såg din kommentar och bemötande av Resurs och resonemanget om Godwin's tjafs. Men bara en sak: hade dom allierade följt Godwin's teorier hade vi tillhört Tyskland i dag.
    Logos

    SvaraRadera
  3. P
    Självklart, utan texten så hade det inte varit lika bra! Tack för att jag fick använda den!

    Logos
    Ja, sorgligt men sant, som jag skrev så håller jag 100% med Processjuridikbloggen (som har släktingar själv som mördats av Hitler);
    Sjuka och svaga en utrotningshotad folkgrupp
    http://processjuridik.wordpress.com/2010/01/04/sjuka-och-svaga-en-utrotningshotad-folkgrupp/
    Kopia: http://droginformation.se/sociala_medborgardet/div_kopior/Sjuka_o_svaga_en_utrotningshotad_folkgrupp_Processjuridikbloggen/kopia.htm
    (tog en kopia eftersom jag såg att bloggen skall överlåtas ... Får verkligen hoppas att allt material lämnas i befintligt skick, finns otaliga länkar dit med mycket mycket bra material!)


    MvhME/Mats

    SvaraRadera
  4. Ja, Hitler förlorade kriget men vann freden, det är regeringen ett bevis på. Såg en annan intressant blogpost på processsidan:
    Om jourhavande skurkar -
    http://processjuridik.wordpress.com/2010/01/16/jourhavande-skurkar/
    Så sant så sant så.
    Jourhavande syndabockar är det som regeringen gör oss sjuka och arbetslös till.
    Logos

    SvaraRadera
  5. Japp, har tänkt på det här länge. Skönt att höra att det finns fler därute som känner likadant.

    SvaraRadera
  6. Man undrar ju egentligen över vad som moderaterna dolde på Återfallets länk på http://resurs.ning.com/forum/topics/permanent-sjukersaettning-av?xg_source=activity&id=3026123:Topic:29480&page=3#comments.

    "Svar från Återfallet hos 29 Augusti 2009 på 8.22

    "Jag tror inte på FK när dom säger att ingen omprövning kommer att ske på dom som har permament sjukersättning. Dom indikatorer jag fått, säger att så kommer att ske"

    Helt klart! De tom försöker locka dessa att visa arbetsförmåga (se länk)! Just nu är det ingen fara men det kommer snart att ändras! Precis som de andra reglerna...

    http://www.moderat.se/web/Nytt_ar_nya_mojligheter_for_de_som_uppbar..."

    Full länk är http://www.moderat.se/Templates/PageNotFound.aspx?PageNotFoundURL=/web/Nytt_ar_nya_mojligheter_for_de_som_uppbar_sjukersattning.aspx,
    men där står att sidan inte finns!
    Nu är det bara stöveltrampet och hornblåset som saknas. Och lite rökpelare över nerlagda Saabfabriker.....
    Logos

    SvaraRadera
  7. Logos
    Sidan som inte längre finns på moderat.se är cachad via Google :)
    http://74.125.77.132/search?q=cache:U0Tv08AuQW0J:https://www.moderat.se/web/Nytt_ar_nya_mojligheter_for_de_som_uppbar_sjukersattning.aspx+Nytt_ar_nya_mojligheter_for_de_som_uppbar_sjukersattning.aspx&cd=1&hl=en&ct=clnk&lr=lang_da%7Clang_en%7Clang_is%7Clang_no%7Clang_sv

    SvaraRadera
  8. På sidan från moderat.se står bland annat:
    "... att bli lättare att bryta den isolering och det utanförskap som många med sjukpension upplever. För den som vill och kan arbeta på deltid, kommer det också att bli lönsammare att göra det. Ett fribelopp kommer att införas, vilket för 2009 är 42~800 kronor. För inkomster över detta kommer sjukersättningen att reduceras med 50 öre för varje intjänad krona. Överstiger man fribeloppet kommer det alltså fortfarande att vara lönsamt att arbeta."

    SvaraRadera
  9. ME
    Ok, inget tvång där iaf. Men jag blir ändå mkt misstänktsam när jag ser att sidan saknas från länken. Men verkar som att dom vill använda "lockbetet" för att locka fram påvisad arbetsförmåga. Det ligger en (H)und begraven i det här propagandamaskineriet.
    Logos

    SvaraRadera
  10. Logos
    Tvång och tvång det är det ju i hela politiken, så även vad som står på den sidan, pressa ner inkomsten så det blir omöjligt att överleva så tvingar man sjuka att arbeta tills de stupar så går det fortare ...

    SvaraRadera
  11. Logos
    Njäe inte den sidan, där är det 'incitament' som gäller, tvånget syns på annat håll typ ute i debatten. Typ i kommentarerna på http://www.aftonbladet.se/debatt/article6438782.ab
    En del puckon som är totalt panndöda som fattar noll vad svåra smärtor är för nåt. Vi som lever med detta dagligen ska behöva stå ut med såna här bruna spyor i debatten, panndöda puckon som försvarar regeringens förföljelsepolitik.
    Logos

    SvaraRadera
  12. "Incitatament" är väl en form av tvång iofs. De flesta känner sig nog synnerligen tvingade att försöka få varje krona till varje pris, med tanke på de låga nivåer som gäller!

    SvaraRadera
  13. Det är högst personligt - subjektivt - om man känner ett tvång av att tjäna mera pengar, men objektivt sett är det definitivt inget tvång, inte enligt den här moderatsidan som Resurs länkade till.
    Logos

    SvaraRadera
  14. Logos
    Nja man måste ha ett visst antal pengar för att överleva och om man nu inte blir kriminell och uteliggare då förståss, vilket kan vara svårt för en sjuk. så ...! Mao den sjuke tvingas arbeta enligt principen "Den ssom inte arbetar skall heller inte äta"!

    SvaraRadera
  15. logos
    Börjar bli trötter, nu såg jag va du skrev :).!
    Struntsamma det får stå kvar så här!
    Känns skönt att man slapp Göteborg imorgon faktiskt ...

    SvaraRadera
  16. ME
    Vi pratar om de som har förtidspension, dvs. med bostadstillägg eller arbetsmarknadsförsäkringar i runda svängar 9-10000. Om man i den sitsen känner ett tvång att tjäna mer pengar är subjektivt, det är frivilligt. Upp till var och en.
    Logos

    SvaraRadera
  17. Vad händer i Götet i morron då .... ???
    Logos igen ;=D

    SvaraRadera
  18. Trött, ven är inte det? Själv är jag trött efter en dags arbetsträning som FK tvingar oss sjuka till. Jobba tills man faller över stupkanten känns det som. Jag är j-lt trött på regering, folkmordskassa, arbeit-machen-frei-förmedlingen, asocialtjänsten osv. Alla med det gemensamma syftet att jaga oss sjuka med blåslampa långt upp i r-vn.
    Logos

    SvaraRadera
  19. ... som sagt ja TRÖTTER, alltså vi (AnnKatrin o jag) har varit i kontakt med SVT-debatt som handlar om sjukreglerna imorgon!

    Men ang reglerna; de regler moderat-sidan pratar om gäller ju alla (sjuka)!
    Men visst du har helt rätt gällande inkomstnivåer du pratar om! Efter att själv levt på 6-7 tusen i månaden och ibland ännu mindre flera år har jag nu över 9000 och känner mig riktigt rik :), förvisso lär det väl inte dröja så länge innan en del blir förfallet och går till kronofogden igen :( !

    SvaraRadera
  20. Logos
    Ja jag förstår att du är less på detta, själv hade jag "tur" och fick kämpa mig till sysselsättningen i Sociala Medborgargrdet, vilket förvisso inte är den hjälp jag borde haft och inte fick, men passar mig utmärkt som sådant, även om JUG inte är något att hänga i julgran direkt!

    SvaraRadera
  21. Det ska bli mkt intressant i Svt imorron om dom nya utslagningsreglerna. Vinna eller försvinna är det frågan om nu i Pokerkassan (F i FK kan lätt ersättas med P nämligen).

    Förresten 9000 spänn ????? Förstår du mår som en miljonär, men visst Kronis är väl inte ett dugg mera sympatisk än folkmordskassan och arbeits-förmedlingen.

    Ett tvättäkta nazisamhälle har vårat land blivit, och sverigedemokraterna blir räddningsplankan för många tror dom. Men sådan syn på invandrare, sådan syn kommer dom få på oss sjuka och arbetslösa med. Fattar inte, att det finns miffon som öht kan tänka sig en framtid med sd som vågmästare.

    Logos

    Logos

    SvaraRadera
  22. Ja hoppas han får det svettigt herr Axen i SVT-debatt imorgon, men han är väl psykopatimmun antar jag :( !

    Ang. Sd så kommer de inte att få samma syn, det har de redan:"SD buntar ihop brottslingar, missbrukare och sjuka. Deras lösning är för de sjuka att de får livslusten åter med en nationalistisk politik." http://socialamedborgargardet.ning.com/forum/topics/sd-buntar-ihop-brottslingar

    SvaraRadera
  23. Jo om man ser oss sjuka som brottslingar så är det så. Axen är inte psykopat-immun ... han ÄÄÄÄR själv psykopatisk (och apatisk, totalt)
    Logos

    SvaraRadera
  24. Logos
    Det var så jag menade psykopatiskt immun mot verkligheten! Däremot kan jag säga att jag träffat på en del sk psykopater och även folk med t ex diagnosen aspergers som via sitt intellekt faktiskt kan förstå andra människors situation och enligt min mening på är synnerligen empatiska via intellektet!
    Axen är däremot en kallhamrad psykopat, utan verklighetsförankring och någon som helst försåelse alls för människors situation!

    Jag kär erkänna att det kan bli lite konstigt att använda psykiska diagnoser för att beskriva t ex Axen och Husmark och politiker generellt!
    Men det finns olika sorter av alla sorters människor och politiker generellt är definitivt av den kallhamrade sorten utan förmåga att förstå vissa saker vare sig via känslor lr intellektet!



    MvhME/Mats

    SvaraRadera
  25. Trötter ger en del skrivfel ser jag ,,,, men struntsamma andemeningen gick väl fram, tycker jag iaf :)

    SvaraRadera
  26. ME
    Det är lugnt 'Trötter' .... ;=)
    Du gör en fantastisk jobb mot folkmordspolitiken så sträck på dig i stället. Bara inte så det gör ont i ryggen.
    Om Axen vill jag bara tillägga en till sak. Han är däremot empati-immun/empati-befriad. Det är en epidemi som dom sprider över hela landet numera.
    Logos

    SvaraRadera
  27. :)
    Det var en bra beskrivning av Yxmördarn, lägg märke till den dåliga svengelska ordvitsen; Ax (en)!

    Nä nu lär jag nog lägga mig raklång istället för att sträcka på mig, innan min humor blir ännu värre :)

    SvaraRadera
  28. Ha ha ha, jofan den vart bra den du (Ax)en!
    Jag ska oxå sova nu. Är helt slut efter en lång dag, tidigt upp i ottan och tidigt i säng. Men i morron ska jag fan sjuka mig, jag mår totalt skit efter prövningarna i arbetslägret i dag.
    Logos

    SvaraRadera
  29. Såg Uppdrag Granskning på Svt play. Men den går inte ladda ned. Det var synd det. kunde va bra att ha inför valet som påminnelser mot både m & v.
    Vet du om den ligger på youtobe?
    logos

    SvaraRadera
  30. Kolla in här:
    http://resurs.ning.com/forum/topics/sveriges-radio-fick-inte-komma
    Bara Göbbels-Posten, GP fick komma in på mötet med utrensningsministern. Göbbels-Posten är nog värst av dom som mörkat sjukas öde och självmord.
    Logos

    SvaraRadera
  31. logos
    Jo det går att ladda ner om man väljer att spela upp i windows media player och har RealPlayer istallerat! Dock så tar det en fruktansvörd tid att dela upp och sätta ihop i lagoma stora filer så det går att ladda upp på YouTube!

    SvaraRadera
  32. Sådärja nerladdat nu. Även Debatt i går där en herr från Social Gardet var med ,-)
    Undrans hur det kändes att sitta i samma rum som Axen o andra som jobbar dagligen med utsorteringen?
    Och Husmark i Göteborg stoppade Göbbels-Pesten,f'låt Göteborgs-Posten från att vara med på mötet på af. Alliansen har gjort om folkhemmet till folkmördarhemmet.
    Logos;=D

    SvaraRadera
  33. Tråd om; SVT-Debatt på tisdag (2010-01-19), ämnet är om de nya sjukreglerna ... ... http://socialamedborgargardet.ning.com/forum/topics/svtdebatt-paa-tisdag-aemnet

    SvaraRadera
  34. Aliansen 06-10 med Mördaraterna i spetsen struntar nog i vad vi tycker. Dom har slaktat folkhemmet på 4 år. Vad kommer dom göra om dom får 4 år till? Vad kommer opposition att göra? Dom är lika ansvariga som mördaraterna.
    Logos

    SvaraRadera
  35. Lr ska vi säga nya "arbetar"partiet Morderaterna bygger folkmordshemmet, kanske lämpligare???
    Logos

    SvaraRadera
  36. Logos
    Folkmordshemmet är verkligen en lämplig beskrivning!

    SvaraRadera
  37. "Utförsäkringskedjan och dess konsekvenser" står det på eran andra hemsida. 20 april hela dagen? En intressant dag. Historiens störste massmördares födelsedatum. Hitlers. Bra symbolik mpt att morderaterna är orsaken till föreläsningen om dom sociala utrensningarna.
    Logos

    SvaraRadera
  38. Hej Logos
    Är inte Hitler födelsedag den 8 augusti därav siffran 88? Minns inte riktigt men tror det var därav symbolen 88!?!?

    Det här är min privata blogg och Sociala Medborgargardet socialamedborgargardet.ning.com är ett webbforum med en föreningsdel för den som vill vara med och påverka mer, det står i ingressen på startsidan :)

    Ang. hela dagen, nej det är 18-22, om man klickar på eventet ser man det, det är bara det att jag aldrig kommer ihåg om det är PM lr AM som är på kvällen respektive förmiddag :) ! Du kanske vet?

    MvhME/Mats

    SvaraRadera
  39. Nää
    88 har dom fått från bokstav nr 8 i alfabetet. Som är? Just dé = h. Och 88 är symboliken för deras hälsningar. Kolla in http://www.aftonbladet.se/nyheter/article280293.ab. och http://sv.wikipedia.org/wiki/%C3%85ttio%C3%A5tta. Kräkets födelsedag står här: http://www.jewishvirtuallibrary.org/jsource/Holocaust/hitler.html = 20 april 1889.
    Logos

    SvaraRadera
  40. Just ja, säger som i Lorry - Tänkte inte på det! Tänker jag efter så är ju HH just 88 :), men 20 april har jag nog inte tänkt på, inte på många år iaf, det finns ju trevligare personers födelsedagar som är viktigare :)

    SvaraRadera
  41. Visst finns det trevligare personer, bara trevligare personer? Med undantag av våra nazister, inkl naziansen.

    SvaraRadera

Det är fritt fram att uttrycka sig hur man behagar!
Dock rasister, samt (M)azister som hånar sjuka och svaga ombedes vänligen men bestämt att söka sig till sina mörkbruna hålor och slicka varandras rövar!
Med vänliga hälsningar Mats