2010-01-22

- Ställ regeringen inför rätta för mord och tortyr!

(För muspekaren över de blå orden= länkar, så finns det diverse relaterat ...)

Mördarpacket i regeringen har lyckats driva ännu en till självmord! Axen och Husmark och deras Fuhrer Reinfeldt har väl med största sannolikhet tårtkalas, det ju hänt förr under denna regering när de lyckats avvisa flyktingar exempelvis!? Förbannade jävla AS!
Den som vill göra något åt mördarpacket i riksdagshuset och statsbyråkratin och kämpa för sin egen och andras överlevnad, för ett samhälle präglat av solidaritet och kärlek där det är en självklarhet att den starke hjälper den svage, är varmt välkommen till Sociala Medborgargardet för Allas Rätt Till Acceptabel Social Trygghet

- Se Uppdrag granskning i SVT Play här.
Trailer och nyhetsinslag


- TV4 Gävle morgonnyheterna 20100114, kort inslag med AnnKatrin och ME ... ...

- Den borgerliga majoriteten i riksdagen varnades för risken för så kallade "försäkringssjälvmord" redan innan beslutet klubbades i juni 2008. Töres Theorell, professor emiritus i psykosocial medicin, uttryckte i en utfrågning i riksdagen stark oro över de nya sjukförsäkringsreglerna.






















- Sök i bloggen

117 kommentarer:

  1. Tårtkalas, dansa/pissa på våra gravar, det är det ända MORDeraterna duger till. Passande sjuk-symboler me. Men jag fattar inte det andra där, vad är det gröna bandet till?
    Logos

    SvaraRadera
  2. Logos
    Gröna bandet (grön/svart), det var en ide som dök upp för ett bra tag sedan och som många hängde på och fortsatt med
    - Gröna bandet-kampanj för Sveriges utsorterade;
    http://matseriksson.blogspot.com/2009/12/grona-bandet-kampanj-for-sveriges.html

    SvaraRadera
  3. Logos
    Nu har politikerna börjat träna utrotning på konkret nazisttvis, så nu är det bäst att huka sig nästa gång .... :)
    Här ser du vad jag menar; http://socialamedborgargardet.ning.com/forum/topics/politiker-skjuter-skarpt-i

    SvaraRadera
  4. Och Gröna bandet var får man tag i det?????

    Ang skytte i riksdagen. Tillåtet för MORDeraterna att öva skytte i källaren på riksdan men otillåtet för folk att öppna käften i riksdan. Vilken MORDerat lekstuga det blivit till ....
    Logog

    SvaraRadera
  5. Och ang. MORDeraterna så har vi deras ständiga hejarklack i Göbbels-pesten och Dagens Nynazister, förlåt, Göteborgs-Posten och Dagens Nyheter.
    Logos

    SvaraRadera
  6. Problemet med både sjukstjärna och gröna-bandet, precis som allt annat är att allt görs ideelt, så det kommer så småningom, men det är ju bara att producera för den som kan och vill!


    MvhME/Mats

    SvaraRadera
  7. Det är ju bra om alla märkena ser likadant ut. Och det blir ju bra om sjukstjärnan och bandet börjar massproduceras så småningom. Jag kommer defenitivt investera i bägge märkena. När produktionen kommer i gång kan man tänka sig massproduktion av hakkors stämplar oxå. Så man kan tatuera in det i pannan på alliansare och andra som suger ut oss sjuka och svaga.
    Logos

    SvaraRadera
  8. Mazisterna visar sin mörkbruna färg
    M: ”Sjuka” Alexandra vill inte försörja sig själv
    Förbannade jävla AS!
    Några av mina censurerade kommentarer finns här: http://socialamedborgargardet.ning.com/forum/topics/m-sjuka-alexandra-vill-inte

    och appropå Förbannade jävla mördare ...: http://socialamedborgargardet.ning.com/forum/topics/svtdebatt-paa-tisdag-aemnet

    SvaraRadera
  9. Undrans hur Axén kan vara så säker på Alexandras fall utan att känna till alla omständigheter, medans han vart tvärtsom i Uppdrag Granskning 2010-01-13. där vägrade han kategoriskt uttala sig om Mari-Louise fall av samma orsak. Vad är det om inte hyckleri?
    Logos

    SvaraRadera
  10. Logos
    Om du sett den lille ynklige skithögen när AnnKatrin skällde ut han efter programmet då hade du inte undrat! Det är lätt att skriva och helt annat när man står öga mot öga irl!
    http://socialamedborgargardet.ning.com/forum/topics/svtdebatt-paa-tisdag-aemnet

    SvaraRadera
  11. Jo men det vart i Debatt veckan efter. Jag menade i Uppdrag Granskning 13 jan. Där vågade ynkryggen inte kommentera M-L med förklaringen att han kände inte till alla omständigheter. I Aftonbladets nätupplaga gör han en helomsvängning från den bortförklaringen, plöstligen så behöver han inte veta alla omständigheter, för att konstatera att Alexandra där bara är "sjuk" och inte sjuk. Sensmoral: Gunnar Axén är likadan som han anklagar andra för, hycklare.
    Btw såg oppositionens förslag på sjukförsäkringen, men samma sak där, samma floskler, den som inte kan arbeta ska ha sjukpenning, samma ord som utrensningsparet Husmark /Axén kört med i två års tid nu.
    Logos

    SvaraRadera
  12. Jag undrar en sak till. Varför jagar dom skiten ur oss sjuka för att fånga några promilles fuskare. När skattefusket är på dryga 100 miljarder per år, allså 4-5 ggr hela sjukförsäkringens överskott per år???? http://www.privataaffarer.se/skatt/200605/100-miljarder-per-ar-i-svenskt-skattefusk/index.xml

    Varför inte införa en kedja i skattepolitiken också, som bygger på inkomstgränser, ju högre inkomst man har men ju lägre man deklarerar jfr med förra året, ju mer kontroll behöver man i skatte-rehabiliterande syfte, allså ju fler höginkomsttagare per capita måste kontrollgranskas årligen i deklarationen.

    Jag menar för att vara konsekvent mot allt fusk, även skattefusk.

    Men det är inte mördaraternas starka sida, det här med logik och konsekvens.

    Logos

    SvaraRadera
  13. En delad länk på min Facebook (http://www.facebook.com/matseriksson61) med följande kommentar:
    "Hur många skall denna SS-allians tillåtas mörda innan den YNKLIGE SVENSKEN gör något åt dem!
    Som jag sade högt och tydligt så han skulle höra någon meter från Axen till en i TV-personalen efter SVT-debatt 13/1 : att jag tycker han ,och tittade mot Axen, - han är inget annat än en förbannad jävla mördare! (vilket naturligtvis gäller hela denna regerering)!
    Jag står för varje bokstav!
    AK var verkligen förbannad och gav han en riktig avhyvling, mycket välförtjänt (http://socialamedborgargardet.ning.com/forum/topics/svtdebatt-paa-tisdag-aemnet)!

    SvaraRadera
  14. Det senaste bottenskrapet av Axen är ju påhoppet på Alexandra, http://www.aftonbladet.se/debatt/debattamnen/samhalle/article6483262.ab.

    Sagt och skrivet av samma kryp som inte vågade kommentera Mari-Louise pga att han inte hade alla fakta i fallet.

    Sagt och skrivet av samma kryp som misstänktes för misshandel.

    Jojomensan, det är ett typiskt ursnitt av dagens härskarklass i Rosenbad.

    Jag ska tamefan gå med i SocialGardets NätVerk jag oxå så snart jag städat i min mejl låda.

    Ps; Vad/Vem är AK? DS.

    Logos

    SvaraRadera
  15. Logos
    Du är välkommen till Sociala Medborgargardet!

    Jo jag har både pratat med Alexandra och kommenterat! Två kommentarer på Axens och den andre osmaklige morderatens ärekränknkande artikel censuerade moderat(?)-moderatorn på aftonbladet, men jag kopierade dom: http://socialamedborgargardet.ning.com/forum/topics/m-sjuka-alexandra-vill-inte

    Dom där asen har fan inga gränser alls, men vad kan man förvänta!

    SvaraRadera
  16. Du har rätt alla dom där jävla mördarat asen. Lägst stående varelser, mikrober, amöbor, parasiter genom låg skatte moral you name it. Pack är dom, avvisar inte ens regera tillsammans med svindemokraterna som kan bli vågmästare. Fast i Fürerns bok hette alternativet i ringhörnan de kvicktänkta delarna av Ny demokrati, svindemokraternas föregångar. Och S öppnar för samarbete med fp och C för att bromsa Sd. Mera högerpolitik ska bota klyftorna i vårat samhälle. Det är just klyftorna som ger Sd en chans att bli vågmästare. Jävla panndöda as är dom. Nu måste vi upp på barrekaderna om det ska hända nåt. Nästa gång i riksdagiset, kan vi kanske stå ett 10-20 tal, så när en åker ut, så öppnar nr 2 käften och avbryter asen, sen nr 3 osv osv. Så dom ser att protesterna växer. Massdemonstrationer borde va en självklarhet nu, för folk får nu inte mera kvar av jobbavdraget, allt käkas upp av höga fackavgifter, höga akassa avgifter, skippat avdrag för akassa, nu försämrade semesterlöner; http://arbetarbladet.se/torget/debatt/1.1474658
    Och det ger i längden ändå mindre i plånboken för vanligt folk. Plus risken att bli sjuk och lämnas i sticket av regeringens massutrensningar i år. Så nog har vanligt folk mer och mer anledning att vakna upp, dags att sprida detta.
    Men inte igenom resurs, dom är bara bromsklotsar, ljuddämpare som nån skrev där. Mera aktivt, typ konfrontera asen före, under, och efter debattprogrammen.
    Så att ingen ska glömma vilka kräk som slaktade våran välfärd; http://74.125.77.132/search?q=cache:1NRlGc9V9GgJ:processjuridik.wordpress.com/2009/12/09/for-att-ingen-ma-glomma-vems-ansvaret-ar/+F%C3%B6r+att+ingen+i+framtiden+m%C3%A5+gl%C3%B6mma+vems+ansvaret+%C3%A4r+%E2%80%A6..&cd=1&hl=sv&ct=clnk&gl=se
    Fan att dom la ner bloggen där bara. Jag hant inte se alla juste inläggen.
    Logos

    SvaraRadera
  17. Sjukskriv M för förlust av verklighetsuppfattningen, Lisa Magnusson aftonbladet:
    http://www.aftonbladet.se/debatt/kronikorer/lisamagnusson/article6502866.ab

    SvaraRadera
  18. Cyniska stendumma jävlar finns det gott om:
    http://minamoderatakarameller.blogspot.com/2010/01/finns-det-har-elandet-alla-snackar-om.html

    Min kommentar:
    "Skyddsnät?
    Idag tvingas svårt sjuka att välja på att arbeta/arbetspröva lr bli helt utan pengar, socialtjänsten har krav på att du står till arbetsmarknadens förfogande, vilket en sjuk inte kan vara! Många lever redan idag på allmosor från välgörenhetsorganisationer lr på sin sambo, släktingar, därför att de inte klarar tortyren!
    Den dagen någon jag känner väl tar livet av sig pga (M)orderat politiken den dagen vete fan om jag kommer att klara av att förespråka fredlig kamp längre, det är inget hot utan simpel psykologi!
    Denna regering borde ställas till ansvar för både mord och tortyr, för det är fakta att denna politik lett till både död och varje dag tvingas sjuka att arbeta alternativt bli utan pengar!"

    SvaraRadera
  19. Mina mörderata blykulor är mera verklighetsanpassat namn för den bloggen.
    Logos

    SvaraRadera
  20. Nä föresten, folkmörderaterna kan man kalla dom.
    Logos

    SvaraRadera
  21. "Finns det här eländet alla snackar om..."

    Så talar en tvättäkta nazist. Självförnekande och noll självinsikt var nazisterna lika skickliga på under 1930-talet.

    SvaraRadera
  22. "Finns det här eländet alla snackar om..."

    Så talar en tvättäkta nazist.

    SvaraRadera
  23. Blogg; Hedda funderar "Så här ser friska människor på oss sjuka…" http://seasickjenny.wordpress.com/2010/01/30/sa-har-ser-friska-manniskor-pa-oss-sjuka/

    Jag lade precis följande kommentar:
    "Vad gäller moderaterna, lr fö övriga riksdagspartier också för den delen så är det arbeith mach frei som gäller!

    Vad gäller Axen har jag större och större lust att skjuta av han knäslålarna och fixa till en ordentlig whiplash mm, för att döda den fan är för lindrigt!
    Ang. han och den andre (m)azistens svar till Alexandra finns bara en sak att säga – Så talar en tvättaäkta nazist lr (m)azist!"
    ---
    Än så länge har dom inte lyckats förbjuda att uttrycka känslor i lag iaf, :(

    SvaraRadera
  24. Tillägg till "Än så länge har dom inte lyckats förbjuda att uttrycka känslor i lag iaf, :( "

    Det "enda" man förbjudit i lag är rätten till ett LIV för sjuka människor"

    SvaraRadera
  25. Allianspack! Kort och gott!

    SvaraRadera
  26. I UG vägrade Axen kommentera Mari Louise fall, han hade ju inte alla fakta. I Alexandras fall gick det utmärkt att kommentera utan fakta. Axen det dubbelbottnade fanskapet. (J)anusansiktet. Vem kan lita på såna som Axen, Rivere, Husmark, Mary mfl politiska krämare nu då????
    Logos

    SvaraRadera
  27. Mörderaternas ordlista, mycket käckt måste jag medge;
    http://socialjuridik.wordpress.com/samhalle/politisk-ordlista-m-m/
    Logos

    SvaraRadera
  28. Flera välutvecklade mörderata lexikon för de som har svårt fatta vad mördarna menar:
    http://ordlista.alliansfrittsverige.nu/
    Logos

    SvaraRadera
  29. Varför ompRÖVningar tar så lång tid?, här är kanske förklaringen:
    http://www.vk.se/Article.jsp?article=267157
    Logos igen :=D

    SvaraRadera
  30. Det är bra Logos
    Fortsätt o fyll på med länkar o vettigheter samt ovett på regeringen :) !
    Jag hinner inte med det jag ska göra för tillfället! På gränsen till utbränd, så jag har tagit sovdag idag, det behövs när man bara känner hjärnan börjar brinna och skriker nej nej nej när det handlar om att gör en enda sak till, då får man lägga på is och trappa ner!
    T ex så; denna månad har jag tagit personligt "världsrekord" i telefonerande och är uppe i över 45 timmar, tur att man har fast pris och 50 tim/månad, folk är desperata nu ...
    :( ... och i TV, två ggr samma månad .... oj oj oj !
    Det är mycke nu som det heter ..., men nu blir det nertrappning och isläggande av grejer annars brakar man ihop!

    MvhME/Mats

    SvaraRadera
  31. You Betcha :=)
    Logos

    SvaraRadera
  32. Logos
    Betcha låter som en manlig variant av bitch he he :)
    Eftersom det troligen är slang så fanns det inte i Norstedts :) ! å det är för sent o väcka några engelsktalande!
    Nä nu ska jag sova igen ... zzzzzzzzzzz

    SvaraRadera
  33. Det är bra med Facebook :), skrev in frågan på statusen och fick snabba svar:

    //Typslår vad.beror i vilket sammanhang.Kan vara ironi somtyp jaja det tror jag oxå eller dyligt.

    ---

    nejnej kommer från you bet ya, som you bet ya ass on it, eftersom det menas att det är bombsäkert :)

    ---

    Tror det betyder att ( jag slår vad om att .... )

    ---

    "I betcha" betyder "jag slår vad om". Typ; I betcha gonna sleep soon! Jag slår vad om att du kommer att sova strax... Man kan inte kalla någon för You Betcha... då har man fått allt om bakfoten eller är dålig på engelska! Hoppas jag kunde vara till hjälp!

    ---

    Mats Eriksson Tackar allihop, då förstår jag det hela :) !

    ---

    ja precis! det jommer från ett ord som finns i ordlistan: betcher = det kan du ge dig på! //

    MvhME/Mats

    SvaraRadera
  34. Nyaste Facebookstatusen :) :
    //- Isläggning av prylar och inte en enda sak till att göra, det är mycke nu, så nu blir det avtrappning! Det gäller att använda det magiska orden NEJ, o skynda långsamt!
    Lr som ordspråket säger - Ge mig kraft att acceptera att det omöjliga tar längre tid, mod och kraft att förändra de saker jag kan och insikt att allt inte kan göras på en gång, samt visdom nog att förstå skillnaden! //

    SvaraRadera
  35. You betcha: http://www.urbandictionary.com/define.php?term=You%20Betcha. Bla:
    1- "Yes"
    2- "I agree"
    Logos Språkos

    SvaraRadera
  36. "Det mesta är självjusterande i vår herres hage."
    http://minamoderatakarameller.blogspot.com/2010/01/ohly-talar-ut-och-inga-fler-fragor.html
    Det är den synen dom har på oss sjuka me.
    Logos Patos

    SvaraRadera
  37. Det flesta sjuka och svaga är självsanerande menar de väl (M)azisterna!
    Och med tanke på att ingen allmän rättshjälp finns att få ens, så går saneringen fortare ... :)

    SvaraRadera
  38. Det flesta sjuka och svaga är självsanerande hoppas (M)azisterna iaf, men "man" får väl se till efter förmåga att "man" väljer andra alternativ istället!

    SvaraRadera
  39. Läste nånstans att inget av partierna vill ha rättshjälp till oss sjuka. Det är en målande beskrivning av alla partiers syn på oss sjuka. MEN! Jag tänker inte självsanera mig.
    Logos Non Saneros

    SvaraRadera
  40. - Riksdagen, så gott som 100% överens om att sjuka inte skall få rätt till juridiska ombud!
    http://matseriksson.blogspot.com/2009/07/riksdagen-100-overens-om-att-sjuka-inte.html

    SvaraRadera
  41. hahaha, kolla in den senaste på (m)ordlistan ....
    http://socialjuridik.wordpress.com/samhalle/politisk-ordlista-m-m/;
    "arbetslinjen = (5) torka moderatbajs i trappuppgångar"
    Den stod inte där i går morse iaf.
    Hohohoa, lattjo hemsida får jag verkligen säga.
    Logos

    SvaraRadera
  42. Alliansens förebild:
    http://www.youtube.com/watch?v=F-OgXq4Lqyw&feature=related
    hahaha .... fast TFF är mer intelligenta och empatifulla än asiansen
    Logos

    SvaraRadera
  43. Ska Sahlin tvinga tillbaka människor från jobb till sjukskrivning? Sagt av Ax(en) The Ax(m)an.
    http://gunnaraxen.blogspot.com/2010/01/ska-sahlin-tvinga-tillbaka-manniskor.html
    Vaddådå???? Utsugar regeringen tvingar folk att säga opp sig ifrån deltidsjobb för att va med i låglöneintroduktionen ju.
    Logos Antialliansos

    SvaraRadera
  44. Alexandra under attack, hot om våld, telefonterror, sms-terror: https://***.**** .......
    *** ...
    Det är frågan om nynazistiska datanördar med de sista hjärncellerna instoppade i sina tonårsfinnar, övriga hjärnceller har de spolat ner i avloppet efter födseln. Alternativt är det skvallerkärringar som köper underkläderna på Lindex.
    Men det börjar tydligen synas mera vuxet folk även bland regeringens företrädare: http://imike.se/rikspolitik/927-uppvisning-av-dalig-manniskosyn-fran-herr-axen.html
    Jag tror alliansen förlorar enormt i goodwill på Axéns/Riveres bruna stöveltramp mot Alexandra.
    Logos

    SvaraRadera
  45. Det finns ingenting man kan göra åt ******, de ligger inte i Sverige och är internets sophög nummer ett, ett ställe för fullständiga psykopatpervon, pedofiler, nazister, knarkförsäljare, fullständigt utan etik och moral och gömmer sig bakom Freespeech snickesnack! Jag har själv blivit mordhotad där flera gånger, men de tar inget ansvar överhuvudtaget och polisen kan inget göra, servern ligger i annat land! De är laglösa pervon som har det där forumet och är där, jag lämnade psykopaterna åt sitt öde för flera år sen! Det är bara att skita i dom! Att göra något åt dem ger bara bränsle åt deras sinnessjuka hjärnor!
    Det är inget annat att göra än att nonchalera dom, det är fega kryp som gömmer sig bakom en datorskärm och spyr galla på allt och alla, de har inget kurage att göra något irl!
    Men visst det kan ju vara bra att ta en skärmdump som jag hörde någon gjort, samt kontakta polisen, de kan ju gå vidare till FBI etc, men troligen gör polisen ingenting!
    Sorgligt men sant!

    ALLA HAR ETT EGET ANSVAR FÖR VAD DE HJÄLPER TILL ATT SPRIDA!
    Själv må jag var för freespeech, men jag kommer aldrig någonsin att acceptera folk som hjälper till att sprida och hjälpa pedofiler och nazister och knarkförsäljare, dessurom så tjänar de själva pengar på reklam för bla narkotika, de är helt utan moral och etik!
    Detdär är ett ställe som varje ansvarig ISP borde ha filtrerat, för som sagt alla människor har ett ansvar både för vad de hjälper till att sprida precis som man har ansvar för vad man inte släpper igenom genom överdriven censur! Etik och moral och välja vad man faktiskt aktivt sprider är var man och kvinnas ansvar!
    Lika lite som man säljer xstasy i affären så kan man med etiken och moralen i behåll hjälpa till att göra reklam för vilka pervon som helst!

    Det här är tredje gången jag tar bort något i denna blogg!
    1. En anonym rasist som alltid skyller allt på muslimer och invandring, har jag sagt till att det inte är någon ide att skriva här, denne kan hålla sig i någon Sd-latrin tycker jag! Skulle tro att t om hål i strumpan och tandvärk är invandrarnas fel, det brukar vara så :) med rasister! Lr tja jag har raderat flera inlägg från denne, men till slut tröttnade jag, det blir liksom irrellevant till slut när ALLT är muslimer och invandrares fel :) !
    2. En person var riktigt vidrig och oförskämnd mot en sjuk person som vars berättelse jag publicerat här!
    3. Det finns även en hel del ställen som jag aldrig kommer att tillåta länkning till här i bloggen oavsett hur behjärtansvärt ändamålet än är! Vad man gör på andra ställen lägger jag mig inte i, men det här är min personliga blogg och att ens länka till sidor för pedofiler och knarkförsäljning och nazistpropaganda, där går min gräns!

    Får se, jag funderar på om jag är konsekvent här, för jag länkar ju till (m)azistiska pervon och mördare då och då, jag får fundera vidare på detta!

    MvhME/Mats

    SvaraRadera
  46. Angående goodwill och länken till den kritiske morderaten! Tja jag vet inte jag, Axen och de andra mördarna är ju ivrigt påhejade av stormtrupperna! Men tack och lov finns ju kärleksfulla och människor med förmåga att tänka empatiskt och logiskt samt har solidaitetstänk också!
    Men mitt hopp till svensken generellt har havererat fullständigt för länge sedan!

    SvaraRadera
  47. Det jag är riktigt orolig för nu är inte pedofilernas, knark- och människohandlarnas vänner på sidan som jag inte tänker länka till. det jag är vettskrämd för nu är:
    Riktiga kämpar har de här asen Axen mfl knäcka totalt, folk är livrädda, BOKTAVLIGEN och med rätta! Det som gör mig livrädd är att de yckats så väl, det är inga överdrifter att jämföra med Hitler, det är en så nära exakt historisk kopia av vad som hände på 30-talet som händer nu!

    Folk knäcks och självsanerar sig, tystas, yttrandefriheten inskränks med rädslan som vapen!
    Och appropå vapen, en del talar om att beväpna sig, desperationen sprider sig!
    Jag är också MYCKET förvånad att så få vansinnesdåd i desperation hänt hittills, MEN det kommer, alla kommer inte lägga sig ner och självsanera sig på order av (m)ördarpacket!

    SvaraRadera
  48. ''Det finns även en hel del ställen som jag aldrig kommer att tillåta länkning till här i bloggen oavsett hur behjärtansvärt ändamålet än är!'
    Men *********** är inget behjärtanvärt site. Det är högar med Vilda Västern-fjortisar som tror de har monopol på yttrandefrihet. Jag var med där för en 4-5 år sen, och har inte mitt psw kvar. Råkade lixom bara springa på länk på resurs till siten pga. uthängning av en drabbad sjuk.
    Men att det är nynazzar, peddos och knarkarpack är väl allmännt notoriskt kännt hos de flesta av oss som är på Nätet.
    Logos

    SvaraRadera
  49. Logos
    Nej någon behjärtansvärd site är det verkligen inte dnarare hjärtlös osv!
    Tänkte mer på om någon, mot bättre vetande om denna site, ville försvara A, o att man kanske kan visa skiten, men pedofilvänner och nazist och knarkhandlarsiter, njaäee det känns inte riktigt rätt!
    "att det är nynazzar, peddos och knarkarpack är väl allmännt notoriskt kännt hos de flesta av oss som är på Nätet. Vete sjutton många har aldrig hört talas om den och då är det dumt att locka dit nån kanske!
    Ja jag har också varit där som sagt, för en jäkla massa år sedan, när man närapå var så blåögd att tro att det skulle gå att prata nazzar och pedofiler till rätta via nätet :(, men det slutade bara med utbrott :), risken för hjärtinfakt är överhängande om man hänger där! Dom enda som borde hänga där och förmodligen gör det är polisen och SÄPO!

    MvhME/Mats

    SvaraRadera
  50. Räcker iofs att man läser tråden om a för att fatta vilka kräk som dräller runt på det forummet.
    Och höger och nazzar tex har alltid vart intimt förbundna med varann.
    Logos

    SvaraRadera
  51. Ang. knappen upp till. Kanske det här kan va en lösning;
    http://www.knappfabriken.se/index.php?nocache=25348
    Logos

    SvaraRadera
  52. Logos
    Ang. knappar; ja i mindre omfatting kan det vara en lösning på knapptillverkning, men det var fruktansvärda priser! Det bästa vore om man får tag på någon som har en "knappmaskin" och bara betala materialet: http://socialamedborgargardet.ning.com/forum/topics/efterlysning-banderollmakare !


    MvhME/Mats

    SvaraRadera
  53. Ang. Alliansen:
    Är är dumma eller har de hörselproblem:
    http://gibsonlover.blogspot.com/2010/02/ar-de-dumma-eller-har-de-horselproblem.html

    SvaraRadera
  54. 800 sjuka ska söka jobb, 2010-02-06 tidningen ETC Örebro
    Catrine Johansson är utförsäkrad. Efter tolv års sjukskrivning får nos inte längre någen sjukersättning.
    http://orebro.etc.se/nyheter/25752/800-sjuka-ska-soeka-jobb/

    SvaraRadera
  55. "Är är dumma eller har de hörselproblem:"
    De har inte hjärnkapacitet som räcker för nåt av detta.

    "800 sjuka ska söka jobb, 2010-02-06 tidningen ETC Örebro"
    Med surrogat-jesusar i regeringen - alltså kd - så är väl detta kollektiva botande rena mirakelkuren.

    Amen

    SvaraRadera
  56. INSÄNDARE:
    Allian(SS)ens politik är inget annat än tortyr och mord på sjuka människor
    2010-02-11 02:05
    http://www.mynewsdesk.com/se/view/news/alian-ss-ens-politik-aer-inget-annat-aen-tortyr-och-mord-paa-sjuka-maenniskor-3279

    Var finns medmänskligheten och respekten i Sverige, mfl ...
    http://socialamedborgargardet.ning.com/forum/topics/var-finns-medmaenskligheten

    SvaraRadera
  57. Det är Slavlinjen som gäller. Inte Arbetslinjen. För riktiga jobb skapar dom här kräken inte.
    Logos

    SvaraRadera
  58. Logos
    Jo, och den slav som blir lr redan är sjuk hamnar i "gropen" (http://www.youtube.com/watch?v=8zZWjnt07ZY) arbeta tills du faller ihop!
    Lr så blir vi "erbjuden" en klippning och dusch likt gasningarna under 2.a världskriget
    :( !

    MvhME/Mats

    SvaraRadera
  59. Då blir det Groplinjen lr Duschlinjen som slutlig lösning :=(
    Logos

    SvaraRadera
  60. Verkligheten är mer vidrig än den värsta satir!
    Den moderata Tsunamin- vågen :( !
    (M)azisternas firande av mord och tortyr visar var de hör hemma ideologiskt! Arbeith mach frei und gesund!
    Gunnar Axens blogg: http://gunnaraxen.blogspot.com/2010/02/moderat-valfokus-i-upplands-vasby.html

    SvaraRadera
  61. http://resurs.ning.com/photo/reinfeld-1?xg_source=activity

    SvaraRadera
  62. BTW
    En till kanon hemsida
    lasseshamn.blogspot.com
    Logos

    SvaraRadera
  63. Appropå tsunaumi vågen, så är det intressant att se hur politiker fusket brer ut sig
    http://socialjuridik.wordpress.com/2010/02/16/fusk/
    Logos

    SvaraRadera
  64. Anonym
    Undrar hur länge den bilden får ligga kvar på Resurs med deras netiquette? Ska ta och lägga in den på Sociala Medborgargardet så den sparas för omvärlden!

    MvhME/Mats

    SvaraRadera
  65. Du har rätt om resurs censuren. Men erkänn att den är käck!
    Logos

    SvaraRadera
  66. Logos
    Definitivt :)

    ---
    Bilder ...:
    - Fredrik Sveinfeldt: http://socialamedborgargardet.ning.com/photo/reinfeldhh-1

    - Den på Resurs censurerade Sjukstjärnan: http://socialamedborgargardet.ning.com/photo/3520659:Photo:4870

    - Idolbild :-D : http://socialamedborgargardet.ning.com/photo/protest-i-riksdagen-20091209

    - En annan som är värd en idolbild efter att sågat Axen vid fotknölarna efter SVT-debatt 19/1-10: http://socialamedborgargardet.ning.com/photo/tv4-annkatrin
    - Tråd om SVT-debatt: http://socialamedborgargardet.ning.com/forum/topics/svtdebatt-paa-tisdag-aemnet



    MvhME/Mats

    SvaraRadera
  67. Åfan har ni den järnbruden oxå i Sociala Medborgargardet
    Sjukstjärnan är passande. Lika passande för resurs att dom tog b ort den.
    Logos

    SvaraRadera
  68. Logos
    Tack för blogg-tipset, skall lägga till den i mina bevakade bloggar!
    (Ett deltips från mig: http://lasseshamn.blogspot.com/search/label/Gunnar%20Ax%C3%A9n%20och%20Co.)

    SvaraRadera
  69. - Äntligen lite bra reklam i Annonsbladet
    http://api.ning.com/files/LMRFTIi3CAs3KkYfP0h4F-mmrZkCbKNWiIu1KApNcCgEKUY9GlUnbkDWFB6OcsB*6VWzlpzjtzTALqwz*-8Ftc19cQWyqdzj/annonsbladet_72010_sida89.pdf

    lr sidan 8 här: http://www.e-magin.se/v5/viewer/files/viewer_s.aspx?gIssue=7&gTitle=&gYear=2010&gKey=kkxrr2jv&gAvailWidth=790&gAvailHeight=537&gInitPage=1&gHotspot=0

    lr i tråden på Sociala Medborgargardet här: http://socialamedborgargardet.ning.com/forum/topics/allianssens-politik-aer-inget

    SvaraRadera
  70. Förhållningsregler för sjuka;
    http://lasseshamn.blogspot.com/2010/02/forhallningregler-for-sjukskrivna.html
    Mitt i prick
    Logos

    SvaraRadera
  71. Ett bättre alternativ till vågen för (M)azisterna,
    - För en skitpolitik i tiden: http://www.youtube.com/watch?v=lHzSTGV5TXU

    SvaraRadera
  72. Intressant, hmm
    Jag har lyckats bli censurerad i Veronica Palms blogg
    https://www.blogger.com/comment.g?blogID=3234078813247276567&postID=3653370399928119285&isPopup=true

    Vad jag gjorde, tja jag förklarade mina känslor inför Axen och Husmark, på ungefär samma sätt som som citeras ovan från Heddas blogg!
    Tyvärr så kopierade jag inte inlägget, men skrev efter jag sett censuren;
    "Mats Eriksson sa...
    Intressant, att uttrycka känslor nerskrivet är tydligen förbjudet här också! Man lär ju som jag skrev skilja på tankar och handling!
    Men att vräka dynga över sjuka går tydligen bra! Där sjönk min respekt för dig Veronica!
    "

    Btw, tips till den som vill söka på ord på en webbsida; Tryck CTRL F, då dyker en sökruta upp!

    MvhME/Mats

    SvaraRadera
  73. (M)azisterna på ***** verkar iaf klinga av, dom små glina tröttnar. Skönt! Om dom bara kan ge fan i och lägga sig i andras liv. Och sköta sina egna, men dom asen har väl inget liv?
    Logos

    SvaraRadera
  74. En till resursare som blivit censurerad:
    http://resurs.ning.com/profiles/blogs/det-svarta-gaenget
    Kolla in där i morse och då fanns där 2 bilder intill varann slående likadana - 1 på GA och en på AH. Du kan säkert gissa vad inetialerna står för.
    När jag fåt ordning på emejlen så går jag inte in i resurs, kommer in i sociala medborgarna
    Logos

    SvaraRadera
  75. En bra bloggartikel
    Håll käften, håll med, eller gå:
    http://ilsemarie.wordpress.com/2009/09/30/hall-kaften-hall-med-eller-ga/

    SvaraRadera
  76. Japp den bloggen är alltid ok att läsa. Öppnar jag en hemsida ska den helt klart va med i länksamlingen. Astrid Bohman också på SKP-bloggen.
    Logos

    SvaraRadera
  77. Här mycket intressanta länkar
    http://socialjuridik.wordpress.com/2010/01/04/sjuka-och-svaga-en-utrotningshotad-folkgrupp/
    och
    http://socialjuridik.wordpress.com/2010/02/17/avskedsbrevet/
    Logos

    SvaraRadera
  78. - Ljug att du är frisk och börja jobba! Man borde väl gråta, men ibland kan man inte låta bli att skratta åt dessa jävla galenskaper!
    Peter 37år, anmäler försäkringskassans handläggare, uppmanades att ljuga och börja jobba!
    http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6637914.ab

    Monty Pythons satirer är rena rama dokumentärfilmerna i jämförelse med verkligheten!

    SvaraRadera
  79. Ja, värkligen. Regeringen borde också prova på lite värklighet!
    Logos

    SvaraRadera
  80. En gammal nyhet, en (M)orderat kampsång ... (http://home.student.uu.se/anut9803/Politisk%20musik/Fanny%20-%20Nya%20v%e4gar%20%282007%29.mp3)
    Förändra eller dö
    http://www.expressen.se/nyheter/1.897980/hon-skriver-moderaternas-kampsang
    Ur (M)orderaternas kampsång "Förändra eller dö"
    Ny jobb
    Och bättre barnomsorg
    Vi får hopp
    Tack vare Anders Borg
    Men bäst ändå
    Är att varje kväll
    På tv:n få
    ha Fredrik för sig själv

    Kan tipsa om ett tillägg; "tänk att få sätta på Fredrik, på TV2 ...", en variant av Per Gessles "Flickorna på TV2" lr varför inte "...jag glädjer mig varje gång en Fredrik blir skjuten ...", en variant av Emilush/(Ken Ring) "Upp med fingret": http://www.youtube.com/watch?v=R2rf2pXy5Xw Inslag i TV3 om Emiliush låt ...: http://www.youtube.com/watch?v=mKD5nqwQIs4




    MVhME/Mats

    SvaraRadera
  81. Ang. Fusk
    Veronica Palms blogg:
    http://veronica-palm.blogspot.com/2010/02/ratt-ska-va-ratt.html
    Kommentarer:
    https://www.blogger.com/comment.g?blogID=3234078813247276567&postID=3005995523824789938&page=1&token=1266848657923_AIe9_BFkjt1wUH2rG74RpjiOntPA2ciBoakMFhotfH6c5rmz9NQldf1YM4QACLaRzl825UW4wJczo4ZGoNgTIYJwVNTe88r6r74XxQLj-_2oQvsPDhVKbBUwrV5gBz4iqv7YGmpunui8Gn3-p0Jn7CWLH0H2Azm8-RuGvIuNklc9Lbu_zOhpRfVewc7U4xRaCnVNiVzNNnEjKbyre_Ha5qIdqIm3ddvpAWwC5-0KTGVemxD6kAxRuz8&isPopup=true

    SvaraRadera
  82. Nog är dom dubbelbottnade dom där skattefuskarna.
    Logos

    SvaraRadera
  83. - Säga vad man vill om Reinfeldt, men han försöker åtminstone få tågen att gå i rätt tid!?
    http://www.alliansfrittsverige.nu/2010/02/februari-22-2010-reinfeldt-valjer-sina.html

    SvaraRadera
  84. 27000 RINGDE HJÄLPLINJENS JOURTELEFON – KNAPPT HÄLFTEN KOM FRAM
    http://blogg.hjalplinjen.se/2010/02/11/27-000-ringde-hjalplinjens-jourtelefon-%e2%80%93-knappt-halften-kom-fram/

    Undrar någon varför?
    Undrar någon vilka som är de skyldiga?

    Själv undrar jag bara när någon skall få ett riktigt "spel" ... :(

    Att svensken skall vakna och protestera? Njä det är föga troligt, inte här i ynkryggarnas förlovade land!

    SvaraRadera
  85. Mycket bra från Peters blogg
    - Gu va vi e bra? http://gibsonlover.blogspot.com/2010/02/gu-va-vi-e-bra.html

    SvaraRadera
  86. Mer bra från Peters blogg;
    Sjukförsäkring & alliansdumheter!
    http://gibsonlover.blogspot.com/2010/02/sjukforsakring-alliansdumheter.html

    SvaraRadera
  87. En bild säger mer...: http://resurs.blogg.se/2010/february/en-bild-sager-mer.html

    Kommentarer
    Postat av: Mats Eriksson
    Ja vi lever verkligen i landet Guldfisk! I Sverige röstar man fram än det ena blocket, tröttnar, röstar sen fram det andra, tröttnar, därefter har man glömt och röstar återigen på det första blocket!

    Detsamma kommer att hända igen och de flesta har glömt att samtliga riksdagspartier är lika skyldiga till utförsäkringskedjan!

    - Det finns bara ett sätt att stoppa morden på sjuka och svaga och det är att AGERA ... ...
    http://matseriksson.blogspot.com/2009/09/det-finns-bara-ett-satt-att-stoppa.html

    Det DU inte gör själv kommer aldrig att inträffa. Att rösta på kålsupare lr namninsamlingar som politikerna skiter i och som nu bara samlar damm i riksdagshusets arkiv kommer aldrig att förändra något!

    Bildlikt talat behövs explosioner istället för svenskens "normala" sätt att hantera saker, dvs implosioner (självmord och depression t ex )

    SvaraRadera
  88. Att rasa samman
    http://utforsakrad.blogspot.com/2010/03/att-rasa-samman.html
    Från bloggen Sjukskrivningsreglernas konsekvenser

    Dags för tårtkalas nu Husmark och Axen?
    Era jävla AS!

    SvaraRadera
  89. Yeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!
    Min ansökning om permanent sjukersättning på 100% gick igenom idag. Jag såg brevet nu när jag kom hem
    Vilken LÄTTNAD!!!!!! Har haft jobbiga deprisioner och ångest, som är mina diagnoser. Men det räckte för permanent sjukersättning.
    Skönt och slippa jagas av FK nu klarar jag mig dom 30 år som jag har kvar tills min riktiga pension.

    SvaraRadera
  90. Anonym
    Jättegrattis, ibland kan även myndigheternas Ryska roulett gå bra!

    MvhME/Mats

    SvaraRadera
  91. Anonym
    Permanent pension? Det existerar väl inte alls nu om det inte finns garantier på att sjukdomen är livslång!? En depression kan ju aldrig inte garanteras vara livslång!
    Men det kan väl gå ibland i myndigheternas ryska roulette ...

    MvhME/Mats

    SvaraRadera
  92. Det är kul när nån får sjukersättning i dagens samhälle. Känner en kille med asbergers sjukdom. Han har bara den. Plus varaktig sjukersättning nu som han fick godkänt våren 09. Men lite konstigt, Vi med smärtsjukdomar verkar ju Rolette kassan inte tro på. Så utförsäkrad blir dom flesta av oss. Vi är försöksdjur för asen i alliansen. Sen är det oxå konstigt att dom kallar den varaktig sjukersättning. Den bedöms ju var tredje år. Men man slipper ansöka och lämna in läkarintyg.
    Logos

    SvaraRadera
  93. Logos
    Ja det är verkligen Rysk roulette!!!

    Från Facebook ...
    Länk i gruppen "Vi som protesterar mot regeringens nya sjukförsäkringssystem!"
    artikel i Aftonbladet
    - Ljug att du är frisk och börja jobba! Man borde väl gråta, men ibland kan man inte låta bli att skratta åt dessa jävla galenskaper.
    Peter 37år, anmäler försäkringskassans handläggare, uppmanades att ljuga och börja jobba!
    http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6637914.ab

    HA (har CANCER)
    Det blev jag ox... Visa merå uppmanad till att göra av AF.För att få ett jobb.vägrade.Vägrade oxå att inte sluta med ljuständningen och bloggandet då soss gick in och sa att jag inte skulle göra så för då hade jag ju en arbetsförmåga.Dessutom överklagar jag nu ett beslut om min sjukkassa och uteslutningen för att jag får ju inte vara sjukskriven trots behandling av cancer.Tur jag började på komvux och det redde ut sig för annars vet e tusan hur det gått.Har dock förstående lärare så man har tur och att det ger lite favör att man sitter i styrelsen nu i partiet.*L*

    ---

    - Var det inte någon som sa att cancerpatienter skulle undantas!?
    :( http://socialamedborgargardet.ning.com/forum/topics/husmark-ljuger-vidare




    MvhME/Mats

    SvaraRadera
  94. Ang. Försäkringskassans vara lr inte vara:
    http://www.skp.se/blogg/2010/03/03/en-arbetarnas-tidning/comment-page-1

    Min kommentar:
    Fk har bara en enda funktion idag och det är att friskskriva sjuka! Samtliga patienter har redan riktiga läkares intyg, de flesta har också vecko/månadslånga utredningar av expertis!
    det fullständigt rättsvidrigt idag när Fks amatörhandläggare har makten att köra över expertis och dessutom helt och hållet utan att ens träffa patienten!
    Den sk medicimnske rådgivaren kan i praktiken vara en gynekolog lr allmänläkare som har makten att underkänna de experters patienten redan träffat (irl) och blivit kompetent bedömd av! Fk.s så kallade medicinske rådgivare är dessutom sinnesrubbat nog förbjuden att ha kontakt med patienten!

    När sedan den lille patienten skall överklaga beslut så har man hela fk:s Goliatmaskineri av jurister emot sig och har samrtidigt inte ens rätt till juridisk hjälp (vilket kriminella har!!!)

    Försäkringskassan bör man lägga ner om man bryr sig om den lille människan! Utbetalningar kan exempelvis socialtjänst sköta! Att lägga ner en rättsvidrig apparat som fk är helt rätt, det innebär inte att man lägger ner sjukförsäkringen!

    MvhME/Mats

    SvaraRadera
  95. Ingen sjukpenning efter sonens död
    http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6706674.ab

    Ingen nyhet direkt, hjärtlösa nazzesvin ...

    SvaraRadera
  96. Hller med. Jävla nazzar!!!!!!!
    Logos

    SvaraRadera
  97. Försäkringskassan gissat hur mycket svinnet är i socialförsäkringssystemen. http://www.aftonbladet.se/kultur/article6748632.ab

    Läs också; - Försäkringskassan och regeringens repressentater ljuger http://matseriksson.blogspot.com/2009/05/forsakringskassan-och-regeringens.html

    SvaraRadera
  98. Fan vad jag blir trött, först försvinner processjuridikbloggen som den var, NU har efeterföljaren Socialjuridikbloggen tagits bort också! Jag är mer och mer övertygad om att denne Processjuridik är ett jävla troll som byggt upp förtvivlades hopp för att sedan överge dem, en del som fått hjälp till att börja med är nu helt lämnade mitt i överklaganden ... ... Brinn i helvetet din svikare säger jag bara!
    //The authors have deleted this blog. The content is no longer available//

    SvaraRadera
  99. En kommentar till detta pressmeddelande:
    http://www.mynewsdesk.com/se/pressroom/dtr/pressrelease/view/naetverket-resurs-rasar-oever-husmark-pehrssons-paastaaenden-382878

    Mycket bra, men något som irreterar mig gruvligt att "man" alltid glömmer bort de ensamstående och det faktum att för att få soc.bidrag så måste du stå till arbetsmarknadens förfogande och ta anvisad sysselsättning! Därmed får du inte ett enda öre om du är ensamstående och inte kan "sysselsättas"/"arbetsprövas"!

    Det är förvisso tillräckligt illa att tvingas leva på sin sambo! För vad ger det för valfrihet och frihet? En tanke som dyker upp för mig är att det påminner om "förhållandet" "importerad sambo" som måste om de skall ha någon chans till frihet stanna i förhållandet i några år!


    MvhME/Mats

    SvaraRadera
  100. 68 dagar i utförsäkring
    Döden svepte förbi
    http://jeanette-jeanettesblogg.blogspot.com/2010/03/doden-svepte-forbi.html

    SvaraRadera
  101. Husmark bygger broar?
    Cristina Husmark Pehrsson (M): Vi bygger broar till ett friskt och aktivt liv
    http://vlt.se/asikter/debatt/1.758964-cristina-husmark-pehrsson-m-vi-bygger-broar-till-ett-friskt-och-aktivt-liv

    Jag har några kommentarer där!

    SvaraRadera
  102. Fan asså inte klokt vad massa simulanter de finns här i landet. E de inte fibbe så e de add,adhd, bi polära ”sjukdomar”,deppresioner, och Gud vet vad? Fan bara bra att Regeringen sätter fart i arslet på dom sjuka simulanterna. Bara deras skådespelartalanger visar ju på enorma arbetsförmågor. Parasiter? Ja!!!!!!!!!!!!!! Defenetivt. Och RESURS då? Fullt översvämmat med lata gnäll spikar med bästa skådespelar talanger som bara ägnar dagarna i enda att klaga på FK, regering, Husmark etc etc etc. Politiskt obundet? Ha! Vilket bullshittande!!!!!!!!!!! Vänsterpack som försvarar lata parasiter och simelanter!!!!!!! Har inte röstat senaste valet, nu blir det Alliansen som får min röst i valet. (S)oporna ska inte få köra landets ekonomi i bottnen igen och förtids pensionera 140 !!!!!!!!!!!!!!!!!! om dagen mot sin vilja !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bara upp med en spark i röven på er alla lata bidrags beroende simulanter som bara spelar sjuka, hittar på en massa konstiga sjukdomar, skriver ihop diagnoser på nätet som hon den där Alexandra t ex. Fy fan, att det finns såna slödder som RESURS som försvarar bidrags fusk, bedrägerier och försöker föra folk bakom ljuset. Tack gode Gud att dom bara är ett par 1000 medlemmar, och att medierna tystar ner dessa lata utsugare av våra skatte pengar.

    SvaraRadera
  103. Anonym
    Jag publicerar din kommentar och hoppas och tror den är ironisk, å andra sidan vet jag ju att det finns riktiga empatilösa dårar med dessa såikter du framför!

    Ironiskt lr inte så har du iaf rätt i att det är mest gnäll och ingen verkstad på på Resurs!

    Vill man göra något så finns det bättre ställen (Se till höger här i bloggen ...)!

    Men tyvärr så är ju svensken så lagd att denne imploderar istället för att explodera!

    Istället för att vaccinera mot grisinfluensan borde man ha injecerat franska och sydamerikanska gener! Det är bedrövligt att svensken är en så ynklig och ryggradslös amöbalik figur!

    SvaraRadera
  104. Husmarks bro ett hån mot sjuka
    http://resurs.blogg.se/2010/march/husmarks-bro-ett-han-mot-sjuka.html

    SvaraRadera
  105. Var tionde minut utförsäkras en sjuk människa i år
    http://socialamedborgargardet.ning.com/forum/topics/var-tionde-minut-utfoersaekras

    SvaraRadera
  106. Varför gör de på detta viset?
    http://socialamedborgargardet.ning.com/forum/topics/varfoer-goer-de-paa-detta


    Dom hungriga lejonen jagar bäst ...

    SvaraRadera
  107. ... de skadade lejonen dukar dock under i en socialdarwinistisk värld :( . Människor kan dock med lite uppfinningsrikedom och en stor portion tur överleva, .... kanske :(

    Lr om tillräckligt många väljer att kämpa för sin och sina medmänniskors överlevnad
    http://socialamedborgargardet.ning.com

    SvaraRadera
  108. "Dödsmarsch" i protest mot de dödliga och sjuka sjukreglerna
    Tidpunkt: 20 April 2010 från 15.00 till 16.30
    Plats: Avmarsch från Sergels torg kl. 15 till riksdagshuset

    Mer info: http://socialamedborgargardet.ning.com/events/doedsmarsch-i-protest-mot-de

    SvaraRadera
  109. En bok jag fick tips om via en blogg men inte läst, men ska ta och leta reda på på biblioteket om den finns på svenska är:
    Philip Zimbardos: The Lucifer Effect - understanding how good people turn evil.
    Om den behandlar "syndromet" att folk som behandlas som skit riskerar explodera lr om man kan få en inblick i hur t ex Axen och Husmark blvit som de blivit, lr hur man blir om man arbetar för länge på fk det återstår att se, kanske den boken behandlar alla "syndromen", den som läser får se ...

    SvaraRadera
  110. RESURS: Vi kräver Cristina Husmark Pehrssons avgång!
    http://www.mynewsdesk.com/se/pressroom/dtr/pressrelease/view/resurs-vi-kraever-cristina-husmark-pehrssons-avgaang-384668

    Min kommentar;
    Wov Skitbra! Nu gäller det bara att sätta lite kraft (länk: http://socialamedborgargardet.ning.com/events/doedsmarsch-i-protest-mot-de ) bakom orden också! Dags för lite fler manifestationer, regelbundet? Kampen lär ju också få fortsätta efter valet!

    MvhME/Mats

    SvaraRadera
  111. Anonym
    Framför dina åsikter och hån ang. och mot sjuka någon annanstan och rösta på mördarpacket i alliansen om du vill det är ett fritt land, för friska åtminstone!
    Politiker förtjänar allt hån och hat de kan få!

    Dock, (M)azister som du kan hålla till på någon morderatsite istället! Gillar du att plåga sjuka kan jag tipsa om att maffian betalar bättre än byråkratjobb :( ! Folk har drivits till döden av det system du förespråkar och jag känner personligen folk som fått arbetspröva tills de fallit ihop av för myclket smärta, så brinn i helvetet hos din chef ... ...!

    Den som är intresserad av sanningen om vad dessa regler leder till har en hel del tips om siter i t ex denna tråd där drabbade berättar om konsekvenserna ... ... ...

    SvaraRadera
  112. Ovanstående gällde alltså en Anonym vars inlägg jag inte tänker publicera, det finns fan gränser för vilka empatilösa as jag väljer att publicera ...

    SvaraRadera
  113. Reklamfilm för alliansens nya logotyp, av Slingerman
    http://www.youtube.com/watch?v=H79p3FR3_wM

    SvaraRadera
  114. Man tror ju fan de tagit fel på dag, .... men det är ju inte 1:a april än!
    Regeringen vill göra folk friska – genom slottsbesök http://www.nyhetskanalen.se/1.1563087/2010/03/21/regeringen_vill_gora_folk_friska_genom_slottsbesok

    SvaraRadera
  115. Nya Fuskkassan i nya Sverige
    http://ilsemarie.wordpress.com/2010/03/22/nya-fuskkassan-i-nya-sverige/

    Jaga folk så de självsanerar sig ...

    SvaraRadera
  116. Ännu en som kan tillföras till regeringens "dödslista" :(, vidrigt!

    Hör äcklet Axen :(
    "tidiga aktiva insatser ... bla bla bla
    "överord bla bla bla", snarare tidig aktiv dödshjälp!

    Folk dör av den politik DU är personligt ansvarig för Gunnar Axen!
    http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=1650&artikel=3896707

    SvaraRadera

Det är fritt fram att uttrycka sig hur man behagar!
Dock rasister, samt (M)azister som hånar sjuka och svaga ombedes vänligen men bestämt att söka sig till sina mörkbruna hålor och slicka varandras rövar!
Med vänliga hälsningar Mats