2009-06-09

- Försäkringskassan anmäler protester!

Citat från lokaltidningen Arbetarbladet:
"POLISANMÄLAN. Nu är protesterna mot försäkringskassan i Gävle och Hofors polisanmälda. Det handlar om affischer där kassan anklagas för brott som misshandel och vållande till annans död, men även en ilsken blogg med formuleringar som ”Håll Sverige rent – skjut en Försäkringskasseanställd”."
"– Vi anser att det handlar om uppvigling, säger Berit Sjödin, säkerhetschef på försäkringskassan".

Massor av länkar till om hur sociopaterna på Försäkringskassan kränker, hotar och t om drivit folk till självmord kan du hitta via bloggens sökmotor längst ner i högra hörnet, eller bläddra i arkivet!

Och "kära" försäkringskassan var säker på att ljuständningarna kommer att fortsätta! Det handlar nämligen om liv eller död bokstavligen och då är det en moralisk skyldighet att ingripa, civilkurage kallas det, att bara snacka hjälper ingen, det är hög tid att vakna och agera! Anmäl oss gärna, då får vi ju något sjuka inte har idag; rättshjälp och kan göra våra grundlagfästa rättigheter hörda!

-

1 kommentar:

  1. Kanske lika bra att tvångssterilisera hela jävla världen??? ;)

    SvaraRadera

Det är fritt fram att uttrycka sig hur man behagar!
Dock rasister, samt (M)azister som hånar sjuka och svaga ombedes vänligen men bestämt att söka sig till sina mörkbruna hålor och slicka varandras rövar!
Med vänliga hälsningar Mats