2009-06-03

- Försäkringskassan anmäler Ljusmanifestation?

Jag blev idag kontaktad av en reporter på Arbetarbladet som hade hört att Fk skulle anmäla Ulf och mig!? Det pratades om hot, HOT?

Samtliga affischer som användes kan vem som behagar se här!

Hur som helst, Fk får gärna anmäla om dom vill uppmärksamma än mer sina egna hot, trakasserier och till och med mord på sina kunder! Att vara desperat till den milda grad att "kunden" hellre tar sitt liv än torteras av Försäkringskassans tvång att som sjuk arbeta heltid (friskförklaringar på löpande band trots läkares och annan expertis intyg), tja anser man det är ett hot mot Fk
anställda, att den sjuke är så desperat på grund av Fk:s omänskliga behandling av så man hellre tar sitt liv för att slippa plågas (bokstavligen), ja då är det rena rama 1984 av George Orwell nu - Krig är fred! Att vara desperat pga hoten från Försäkringskassan så till den milda grad att man inte ser annan utväg än självmord, skulle det vara ett hot mot Fk? Allvarligt talat; Vem fan hotar vem, det är ingen fråga utan ett konstaterande! Sjukt riktigt, riktigt sjukt är det iaf! Sjukast av alla i sverige idag är det bara att konstatera att det är dom som är tillsatta att bestämma över de sjukas liv, ja de bestämmer över de sjukas liv bokstavligen!


Observera:
Vare sig jag eller Ulf har hört något från vare sig Försäkringskassan eller polisen, så om det är ett rykte eller sant vet vi inte än!

---

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Det är fritt fram att uttrycka sig hur man behagar!
Dock rasister, samt (M)azister som hånar sjuka och svaga ombedes vänligen men bestämt att söka sig till sina mörkbruna hålor och slicka varandras rövar!
Med vänliga hälsningar Mats