2009-05-26

- "Många gånger är det viktigt att mer eller mindre tvingas tillbaka till arbete för att bli frisk"

Citat av Chefen på Försäkringskassan i Gävle "Många gånger är det viktigt att mer eller mindre tvingas tillbaka till arbete för att bli frisk"! (Se inslaget från TV)
Vad är det för jävla sociopater som totalt utan medicinsk kunskap sitter och talar om att sjuka blir friska "simsalabim" av att tvingas arbeta över sin förmåga? En person med normalt fungerande skalle förstår att; Sjuka blir faktiskt sämre av att tvingas trots svår smärta eller andra sjukdomar arbeta över sin förmåga! Tja, detta förstår som sagt vem som helst med hjärncellerna i behåll, ingen jävel blir frisk av arbete, jag blir så förbannad, hoppas hon drabbas själv av t ex ledgångsreumatism detta as och därefter kan hon ju få ett recept på tvångsarbete, så hon blir "frisk", simsalabim, ... ...!?

Låt oss göra ett tankeexperiment;
Du träffar en man lr kvinna i trappen som har svårt att gå och har andningsproblem!
Du skriker - Ryck upp dig vem som helst kan väl för fan gå i trappor, skärp dig!
Du tvingar personen genom knuffar att ta sig upp och ner i trappen, sen säger du bara; - Där ser du, du kan om du vill! DET är Försäkringskassan i ett nötskal!
Dagen efter hittas personen död i trapputrymmet!!!


Dags att inse att det TILL OCH MED är så att många sjuka ALDRIG blir frisk och definitivt ingen tillfrisknar genom tortyr, vilket det är att tvinga någon att arbeta med svåra plågor, tills de faller ihop.

MEN det är ju denna nygamla filosofin som gäller nu; Arbete ger frihet (från sjukdom), administrerat av en effektiv mordapparat kallad Försäkringskassan! Avskaffa sjukdomar genom att "avskaffa" de sjuka och sjukdomsbegreppet; Vi frågar inte om du är sjuk vi konstaterar bara att du kan vara lönsam tills du dör! Därmed kan man sänka skatterna ännu mer för de rika och även ge lite grann till de friska produktiva så de håller tyst och blir nöjda och skiter i de sjuka och glömmer bort att även de kan bli sjuka i framtiden! Kort sagt sköt dig själv och skit i andra, döda de svaga och låt de produktiva leva!

Se inslaget med chefen på Försäkringskassan i Gävle på TV4 webb-TV här!
Inslaget handlar om hot, Försäkringskassans kunder hotar att ta livet av sig!!! ALLVARLIGT TALAT VEM FAN HOTAR VEM! Försäkringskassan = ett jävla mördarpack!
Det är på sin plats att de känslolösa sociopaterna i beslutsposition tvingas till att offentligt be de sjuka och de dödas anhöriga om ursäkt! Därefter skall de ha sparken och aldrig mer få arbeta inom något yrke som handlar om att man skall hjälpa människor.
Med denna inställning man bevisligen har så skall man inte ens få tillåtelse att arbeta i yrken som skall vara människovårdande, det är faktiskt ett lika naturligt krav som att en pedofil inte skall arbeta med barn!
De borde dessutom ställas inför rätta för grovt kränkande behandling, tortyr och vållande till annans död!


---



- RESURS, Respekt för Sjuka och Utsattas Rätt i Samhället
- Sociala Medborgargardet för Allas Rätt Till Acceptabel Social Trygghet
- Detta blogginlägg som forumtråd på RESURS

5 kommentarer:

  1. Du har så rätt i att de borde ställas inför domstol...
    Hur "plumpigt ska de få uttala sig, man blir så upprörd att man skulle vilja svära... FAN OCKSÅ

    Att "tvinga" mig ut och jobba skulle bli min snabba död... men undrar om det inte skulle vara bäst trots allt...

    Inte konstigt de anser vi "hotar" när vi öppnar mun.

    Ha det bra. Kram Z...

    SvaraRadera
  2. ja, den tongången har vi hört förut? eller hur? Arbetsläger vore ju också toppen. ARBEIT MACHT FREI. Humanismen är äntlige död och människan har blivit handelsvara för exploaterin.

    MVH
    noona

    SvaraRadera
  3. Glöm inte att ställa de ytterst ansvariga till svars också, dvs regeringen!

    SvaraRadera
  4. Klassemannen
    Mycket kan man anklaga regeringen för, t ex för att dragit detta system till sin spets!
    Men det här systemet infördes redan under S och samtliga riksdagspartier är rörande överens om både "arbetslinjen" och att Fk:s amatörhandläggare skall stå över expertisen:
    - Insändare med svar från partier: http://matseriksson.blogspot.com/2009/04/sag-nej-till-fornedringskassan-ga-med-i.html !

    MvhME/Mats

    SvaraRadera
  5. ...undrar om mannen Mats egentligen själv vet hur j***la rätt han har... Tumme upp för dig :)

    SvaraRadera

Det är fritt fram att uttrycka sig hur man behagar!
Dock rasister, samt (M)azister som hånar sjuka och svaga ombedes vänligen men bestämt att söka sig till sina mörkbruna hålor och slicka varandras rövar!
Med vänliga hälsningar Mats