2009-05-20

- 11-åring skyddas av livvakt i skolan!

>>> 11-åring skyddas av livvakt i skolan <<<
Allvarligt talat vad fan sysslar de vuxna med på den skolan? Var finns vuxenansvaret?, det har gått långt över gränsen när vuxna skiter i att göra något åt mobbning och det krävs livvakt åt barn i skolan! Tyvärr är det ju inte detta ett ovanligt exempel, förutom då att föräldrarna i detta fall har tagit ansvar, ett ansvar som nonchalerats av skolpersonal, som enligt lag, är skyldiga att agera aktivt mot mobbning och självklart skulle tagit tag i detta långt tidigare!

Kanske är dags att det införs PERSONLIGT ANSVAR för de huvudansvariga, så de riskerar fängelse! Ställ rektorn och skolnämndens ordförande inför rätta!
Tyvärr är detta bara ett exempel på många där politiker och andra ansvariga skiter i alla lagar förordningar och oskyldiga drabbas av misshandel och annan kränkning!
Låt de ansvariga ställas inför rätta, för det är faktiskt ett lagbrott att inte göra något åt mobbning i skolan. Då först kanske det blir lite av katten på råttan och råttan på repet osv och man till slut från överhetens håll ger dom ekonomiska resurser som behövs!


Relaterat:
- Handlingsplan mot mobbning, ett exempel

6 kommentarer:

  1. Hej! Om du visste vad jag har kämpat mot skolan när P var mobbad. Rektor o övrig personal blundade bara för mobbningen som pågick och jag gastade o krävde möten på möten..Men de såg ingen mobbning. "på vår skola finns inte nåt sånt" var standardsvaret jag fick..Grrr..Så jag vet hur det kan gå till.

    SvaraRadera
  2. Ps: Skrev visst inte under med mitt namn..=)
    Kram Inger

    SvaraRadera
  3. Inger, om du är inloggad på ditt Blogger-konto så blir ditt namn/alias en länk automatiskt :)

    Mvh mannen utan signatur menmankanklickapånamnetidennakommentar ... :)

    SvaraRadera
  4. ... Men man kan ju också låtsas vara någon annan ...
    Mvh/InteWingarMenDetSerSåUt :)

    Ps Internet är fantastiskt Ds

    SvaraRadera
  5. Men man avslöjas av att ikonen är grå istället för röd i ovanstående fall :)

    Ps Internet var fantastiskare än jag trodde Ds

    SvaraRadera
  6. Inger
    Ja du det finns många tragiska figurer som hellre ser till eget (och/lr t ex skolans) rykte och skiter i att bry sig, ynkliga skithögar! Men det är väl bara ett uttryck för det som gäller i övriga samhället också, sköt dig själv och skit i andra oavsett konsekvenserna! MvhME/Mats

    SvaraRadera

Det är fritt fram att uttrycka sig hur man behagar!
Dock rasister, samt (M)azister som hånar sjuka och svaga ombedes vänligen men bestämt att söka sig till sina mörkbruna hålor och slicka varandras rövar!
Med vänliga hälsningar Mats