2009-05-16

- Håll Sverige rent, skjut en Försäkringskasseanställd!

- Hoten ökar mot Försäkringskassan
Skyll er själva! Det är era EGNA beslut, hur ni behandlar människor, som är anledningen! Anna Lindh dog pga av sin egen och sina politikerkollegors politik! Hon blev ett offer för nedskärningarna i psykvården! Hennes mördare hade sökt hjälp MEN NEKATS SIN LAGLIGA RÄTT, massor av gånger!
Så jag tycker det är hög tid att ni på Försäkringskassan borde ta en allvarlig funderare på om ni vill fortsätta att aktivt delta i den likvideringspolitik av sjuka som NI UTFÖR idag!

- Vi följer bara order, så sa dom i Nurnbergrättegångarna också!

>>> - "Vi följer bara order!?" Ett kort blogginlägg till de anställda på Försäkringskassan, i socialtjänsten och på arbetsförmedlingen <<<

Och även om svensken generellt är en ynklig och tragisk figur som knyter handen i byxfickan och låter sig tigande trampas på, SÅ visar historien att INGEN och inget folk kan trampas ner i skiten, kränkas och hånas hur länge som helst!
Förr eller senare kommer en explosiv reaktion, ni kan inte räkna med att alla ni kränker med det grövsta lägger sig lydig ner och dör!

OM nu någon uppfattar detta blogginlägg som hotfullt :) så rekommenderar jag er att läsa lite historia och psykologi! Slå gärna upp orden empati och välfärd också på en gång! Den starke skall hjälpa den svage, av var och en efter förmåga till var och en efter behov, då får vi ett fungerande samhälle. PUNKT SLUT!

----

2 kommentarer:

  1. Tänkte skriva om det till dig här i kommentaren. Hörde på nyheterna.Men du förekom mig..=)
    Kram Inger

    SvaraRadera
  2. Jag försvarar absolut inte hot och tycker det är tragiskt och beklagligt. Att det händer är däremot inte ett dugg underligt.

    Jag har alltid sagt att desperata människor gör desperata saker och jag har faktiskt viss förståelse för att det händer, framför allt när avslagen rör psykiskt sjuka människor. Då kan det nog bli farligt på riktigt, precis som det blev med Anna Lindh.

    Man skall också komma ihåg att den extrema stress och press, som nu sätts på sjuka i och med avslag m m även i många fall kan skapa svår psykisk ohälsa. Vi är många som med all rätt är besvikna och bittra! Ta hand om dig så gott det går!

    SvaraRadera

Det är fritt fram att uttrycka sig hur man behagar!
Dock rasister, samt (M)azister som hånar sjuka och svaga ombedes vänligen men bestämt att söka sig till sina mörkbruna hålor och slicka varandras rövar!
Med vänliga hälsningar Mats