2009-05-14

- Rätten till ett värdigt liv

Det handlar om rätten till ett värdigt liv, vare sig mer eller mindre!

Om DU står inför valet att tvingas och plågas med heltidssysselsättning till existensminimumnivå, vilket inte går särskilt länge, eller att göra processen kort och effektiv för egen maskin! Vad väljer DU då? DET är verkligheten för många idag!
En del lägger sig ner och dör lydigt och tyst och dessvärre är det bara några få som slåss till sista blodsdroppen. Särskilt trevligt är det inte kan jag säga att veta att det är andra som bestämmer över mitt liv eller död! Det är idag helt och hållet ett lotteri, rysk roulette, där man får hoppas och söka efter de som fortfarande har några mänskliga känslor kvar i systemet, för de finns, men de flesta håller tyst och administrerar som den lydige svensk de är!

- Det ENDA sjuka kräver idag är ett liv, anpassat efter förmåga, det som erbjuds är att den sjuke skall anpassa sig till att försöka överleva med påtvingade onödiga plågor som följd!



Idag hamnar många mellan stolarna och myndigheterna hänvisar till varandra, tyvärr kan man ju inte stycka sig själv och låta myndigheterna ta hand om sina specifika uppgifter för att sen sätta ihop sig igen :( !
Hur svårt kan det vara att se hela människan egentligen? Men det är väl att begära för mycket antagligen när t ex fk inte ens kan fixa en så enkel sak som att ha fasta utbetalningsdagar för aktivitetsstöd och dessutom skickar ut beskedet flera dagar efter!



- Sociala Medborgargardet för Allas Rätt Till Acceptabel Social Trygghet

1 kommentar:

  1. Sjukskrivningsreglernas konsekvenser
    http://utforsakrad.blogspot.com

    "Ett drägligt liv", skrivet av ”Banna
    http://utforsakrad.blogspot.com/2010/06/ett-dragligt-liv.html

    SvaraRadera

Det är fritt fram att uttrycka sig hur man behagar!
Dock rasister, samt (M)azister som hånar sjuka och svaga ombedes vänligen men bestämt att söka sig till sina mörkbruna hålor och slicka varandras rövar!
Med vänliga hälsningar Mats