2009-03-04

- Sänk lönerna och släng ut packet! En suverän och enkel lösning!

Sänk politikers, diplomaters, chefers och företagsledares löner! Avskaffa och förbjud fallskärmsavtal!
Släng ut packet som inte kan sköta statens och kommuners ekonomi!
Se istället till att alla med socialbidrag, sjuka, hemlösa och fattiga i övrigt får en grundläggande trygg ekonomi. Höj existensminimum, samt anställ folk i skola, barn- och äldreomsorg, så får vi garanterat fart på ekonomin i sverige och ett tryggare samhälle med en större värdighet för människan på köpet. Det viktigaste för att få hjulen satt snurra är ju faktiskt att folk kan handla så företagen får sina varor och tjänster sålda! Då får vi samtidigt in skattepengar och BNP ökar!
Pengar saknas inte i samhället, de är bara jävligt fel fördelade!

Inför en lag som gör att man alltid måste börja skära från toppen i alla sammanhang, först när alla tillgångar är slut på översta steget så går man neråt och skär vidare! Då klarar sig den stora massan, som är samhällsekonomins grund och vi får rättvisare fördelning av pengarna i samhället! Då försvinner också behovet av dyra "optimistkonsulter"/coacher etc. som skall sprida glädje till varje pris, skitsnackare som pratar om att se möjligheterna i eländet! Man skulle också kunna spara en hel del pengar till samhället genom att anordna något folknöje typ det man hade i Greklands Colosseum i romarriket, så kan "konsulterna" fundera över positiva möjligheter bland lejonen, tar man dessutom inträde blir det mer vinst för samhället!

-

2 kommentarer:

  1. EN STOR TUMME!

    Kan inte sägas bättre, låt oss inte luras av någon.

    Bli politiker...och sopa bort skiten!

    SvaraRadera
  2. En enkel och generalösning! He he..

    SvaraRadera

Det är fritt fram att uttrycka sig hur man behagar!
Dock rasister, samt (M)azister som hånar sjuka och svaga ombedes vänligen men bestämt att söka sig till sina mörkbruna hålor och slicka varandras rövar!
Med vänliga hälsningar Mats