2009-03-03

- Klas Ljungberg diplomat! Alltså, vad i h-e används skattepengarna till!

Jag trodde faktiskt TV-serien Diplomaterna var ett skämt när jag såg klippet med diplomaten Klas Ljungberg.
Ja jag förstår nog inte riktig än att det faktiskt inte är ett skämt för det är som taget ur ett sjukhumorprogram!
Men absolut ingenting förvånar mig sedan länge när det gäller hur politiker sköter ekonomi eller politik i övrigt i sverige!
Ta en titt på följande inslag och slå sen sönder något eller skratta åt den tragiska komedin om hur skattepengarna används i Sverige!

PS. Efter att ha kollat runt så kan jag konstatera att Klas Ljungberg faktiskt är diplomat och att han lever ett lyxliv på sveriges skattebetares bekostnad!
>>>Viktiga frågor, t ex, tycks dock både han och UD skita i.<<< DS

PS 2. Man kanske skulle söka jobb som diplomat, precis vem som helst klarar jobbet bättre än idioten Klas Ljungberg.
Kan tillägga att jag tycker att om man anställer en så pass iq-befriad person som Ljungberg som repressentant för Sverige då bör man genast avsättas från sitt arbete för då har man visat att man saknar kompetens.
Å andra sidan kanske man skall ge Ljungberg en eloge eftersom han är ärlig och öppet tacksam till skillnad från övriga tjänstemän och politiker!
Självklart kommer troligtvis ingenting att hända, möjligen eventuellt kanske får Ljungberg en liten tillsägelse eller så får han kanske sparken därför att han avslöjat sanningen i sin enfaldiga dumhet, de här asen som lever gott på skattebetalarnas pengar håller självfallet varandra om ryggen i vanlig ordning!

Det är verkligen beklämmande att se och höra att man på UD mer kritiserar och vill se över hur diplomater framställs av TV och vem/vilka som skall få göra detta i framtiden, själva problemet är bara en bisak tydligen! DS

-

2 kommentarer:

  1. Menar du att om man är diplomat så skall man sitta hemma på sin lediga tid?

    SvaraRadera
  2. Vad det handlar om är ARBETSTID, vilket du hade sett om du kollat vad som är länkat till, bl a UD's hemsida (om man nu kan kalla detta ett arbete)!
    Ljungbergs rent spydiga och arroganta uttalanden/agerande i övrigt är ett rent jävla hån mot alla skattebetalare och ännu mer alla fattiga och hemlösa!
    Men som jag skrev så kanske Ljungberg borde ha en eloge som visat på hur skattepengarna faktiskt används!
    Värst i denna historia är definitivt UDs reaktion och syn på det hela, dvs att man anser att det är media som är problemet, som står ovan och finns länkat till!

    /Mats

    SvaraRadera

Det är fritt fram att uttrycka sig hur man behagar!
Dock rasister, samt (M)azister som hånar sjuka och svaga ombedes vänligen men bestämt att söka sig till sina mörkbruna hålor och slicka varandras rövar!
Med vänliga hälsningar Mats