2009-07-13

- Expressen efterlyser utförsäkrad barnfamilj för ev. reportage ... ...

- Expressen efterlyser utförsäkrad barnfamilj ... ...

3 kommentarer:

  1. Nu ska dessa wannabes även få betalt för att en utförsäkrad familj ska gråta alternativt skratta. Det finns ingen hejd på kreativiteten bland dess lycksökare.

    SvaraRadera
  2. Anonym:
    Det är tragiskt att se så jävla cyniska idioter som dig! Det är väl alldeles utmärkt att någon journalist tar lite ansvar och uppmärksammar ett MYCKET allvarligt problem, till skillnad från de som tiger ikapp lr förmedlar försäkringskassans och politikers lögner!
    Man skulle ju kunna gissa att du arbetar på fk och vill kasta ut folk på gatan, plåga och mörda sjuka och svaga ifred? Om så är fallet kan jag tipsa om att OG lr HA betalar bättre som yrkesmördare lr torped (http://socialamedborgargardet.ning.com/forum/topics/doedgraevarhumor-1)
    Förvisso så brukar, men inte alltid, barnfamiljer vara prioriterade hos socialen, men det finns även föräldrar med barn som bor/bott på gatan och förvägras all den lagenliga hjälp de har rätt till!!!
    Jag kan garantera att INGEN utförsäkrad skrattar och det är fullt naturligt att gråta och känna allt från vanmakt, hat och desperation när man är utsatt av myndighetssociopater helt utan empatisk förmåga!

    /Mats

    SvaraRadera
  3. Bra Mats!
    Man har svårt att förstå hur folk kan uttala sig som ovanstående person gjorde. Men antagligen fattar han inte bättre och har filtret på när det gäller empati och medmäsklighet. Att han/hon själv en dag kan bli sjuk och därmed på sikt utförsäkrad tror jag inte finns i hans världsbild. Men har man mycket pengar på banken och rätt kontaktnät kanske det inte spelar så stor roll.

    Jag har jobbat i hela mitt liv, fostrat barn, betalat varenda räkning i tid och levt ett hederligt liv. Så blir jag sjuk på grund av mitt jobb och alltså en av dessa "utsugare" men jag kan lova att jag inte skrattat en enda gång över de fattiga kronor jag fått i sjukpenning/ersättning. Dock har jag varit glad över att få ha förmånen att överleva. För ett par år sedan drog jag igång en arbetsskadeprocess som beräknas ta ca 10 år innan den är klar.
    Nu står jag också snart på gatan, kommer inom kort att vara utförsäkrad. Och som sagt, eftersom jag är sjuk kan jag inte heller få socialhjälp. Det är klart man blir förtvivlad! Det räcker inte med att kämpa med sin sjukdom och sina smärtor, man måste slåss för sitt liv mot myndigheterna för att överleva.

    Du anonym, kanske kan jag få ringa dig och få stöd och hjälp när självmordstankarna rasar dag som natt? Kan du trösta mig lite och ge mig råd om hur jag ska dra ihop pengar så jag kan bo och äta när jag knappt tar mig ur sängen om morgnarna. Kan du bidra till min medicin, de morfinbaserade tabletterna, så jag kan få en stunds lindring, trots att de samtidigt ger mig dubbelseende och gör mig trött? Själv lär jag väl inte ha råd att köpa livsviktig medicin framöver.

    Mats, du gör en oerhörd insats för de sjuka i vårt samhälle. De sjuka som i åratal har betalat sin "försäkring" via skatten och nu skulle behöva mat för dagen. Tack för att du kämpar på!
    Kramar Maya

    SvaraRadera

Det är fritt fram att uttrycka sig hur man behagar!
Dock rasister, samt (M)azister som hånar sjuka och svaga ombedes vänligen men bestämt att söka sig till sina mörkbruna hålor och slicka varandras rövar!
Med vänliga hälsningar Mats