2009-12-14

- Protest mot mördande sjukförsäkring del 2, video ...

- Protest mot mördande sjukförsäkring del 1



Det har kommit in många positiva reaktioner på ovanstående! Faktum är att det är endast riksdagens talman som visat aggressivt ogillande!

Men den absolut roligaste uppskattningen är detta, först en liten förklaring ... :)
Jag fick just detta mejl från Johhny Puma Höglins fanclub på Facebook, lr Silverback som han kallar sig som artist :). Fd NSF- ledare, numera föreläser han mot nazism, om sitt liv, och är en förbaskat bra rapartist http://www.myspace.com/pumastylen, det finns låtar av honom på gardet också! Om ni undrar över fanclubens namn så är han stor djurvän och värnar hårt om i synnerhet gorillorna (Silverback är en gorillaart, samt att det är en känga åt några skånska poliser! Om ni minns skånepoliserna!)

//Läs detta snarast!
Till medlemmar i Johnny Pumas Team Apajävel

En av de stolta Apajävlarna i mitt Team Apajävel visade på sitt civilkurage direkt i riksdagen. På ett sant modigt manér så vrålade han direkt till viktigpettrarna vad han tyckte och tänkte, och dessa kunde därmed inte värja sig från en röst direkt från folket som de sitter och styr ödena för!

Denne stolte Apajävel heter Mats Eriksson och har via sin blogg alltid tagit kampen för de orättvist behandlade och sjuka som fallit offer för Alliansens seminazistiska metoder och hårda tumskruvar!

Hans blogg: http://matseriksson.blogspot.com

Läs artikeln genom att klicka här:
http://www.expressen.se/Nyheter/1.1808230/regeringen-fick-hard-kritik-fran-laktarendet

Skicka er respekt till denne Apajävel som visade ryggrad och mod, direkt till de styrande! Maila, skriv i Loggen, vadsomhelst men ge honom den uppskatting han förtjänar!

BRA JOBBAT APAJÄVEL MATS ERIKSSON!

// Silverback
//

Inte varje dag man blir kallad apajävel menat positivt :D



- Sök i bloggen

6 kommentarer:

  1. http://www.sydostran.se/index.81413---1.html

    "Utförsäkrad – men väljer att ha kvar sin stolthet" från Östran

    Ännu en som vägrar förödmjukas och hamna på låglönemarknaden.

    Går bra kommentera.

    Logos

    SvaraRadera
  2. Logos
    Jag skrev precis en kommentar på artikeln, får väl se om den godkänns;
    //"Jag är inte förvånad, inte det minsta, bristen på känsla för rättvisa och solidaritet samt förmågan till empatiskt tänkande är som bortblåst hos många i sverige av idag! "Huvudsaken JAG får sänkt skatt huvudsaken JAG slipper betala för att folk BLIVIT sjuka (av en orsak t ex utslitning)", utrota dessa parasiter, låt dem arbeta tills de faller ihop"!
    Tack och lov så spirar det fortfarande solidariskt tänkande på en del håll!
    Ärligt talat jag hoppas ni som sprider denna Hitler-filosofi blir ordentligt sjuka själva och därefter drabbas av försäkringskassa och dagens politik i övrigt! En del lär sig inte förrän de drabbas själva är ett gammalt och mycket sant talesätt, uppenbarligen!
    Den som vill förändra och slåss för sjuka och andra svagas och hjälpbehövandes MÄNSKLIGA RÄTTIGHETER är varmt välkommen till Sociala Medborgargardet för Allas Rätt Till Acceptabel Social Trygghet!"//

    SvaraRadera
  3. Ännu är min kommentar inte godkänd av Sydöstran, den var nog för sann och ärlig för den tidningen!
    Däremot så tog aftonbladet in både den texten och annat här: http://www.aftonbladet.se/ledare/ledarkronika/ingvarpersson/article6298243.ab
    Det finns ju fler oempatitiska varelser här i världen :( ... ...!

    SvaraRadera
  4. Vilgot på arbetslinjen, en verkligt träffande serie i Aftonbladet; http://www.aftonbladet.se/ledare/article6124944.ab , rekommenderas, kan vara bra med lite rolig kritik ibland också, då minskar självmordsrisken hos (den drabbade)läsaren :( !

    MvhME/Mats

    SvaraRadera
  5. "Postat av Usain den 17 dec 2009 kl 17:37
    Försäkringskassan följer lagstiftningen och måste vara neutral mot alla, annars blir det korruption. Det här fallet är tråkigt men det löser sig med nya sjukintyg. Regeringen skulle ha varit noggrannare när man tog fram den nya lagen. I landets komplicerade bidragssystem blir det alltid någon som faller mellan stolarna och det är tråkigt. Efter hand löser det sig. Ingen dör av svält i Sverige."
    http://www.gt.se/nyheter/1.1817537/kenneth-karlsson-tvingas-leva-under-hot
    Såhär tänkte Hitlers bödlar oxå, dom genomförde bara order uppifrån. Hur många lik dom trampar över struntar dom i. Hur många floder med blod dom får på sina händer struntar dom i. Det enda dom inte struntar i är att vara sig själv närmast.
    Logos

    SvaraRadera
  6. Bra jobbat Mats!! =) / Johan Berg Norr, Sandviken

    SvaraRadera

Det är fritt fram att uttrycka sig hur man behagar!
Dock rasister, samt (M)azister som hånar sjuka och svaga ombedes vänligen men bestämt att söka sig till sina mörkbruna hålor och slicka varandras rövar!
Med vänliga hälsningar Mats