2009-12-09

- Gröna bandet-kampanj för Sveriges utsorterade

- Grön-svarta bandet kampanj för Sveriges utsorterade

- Manifestationer mot mörkbruna ideologier X 2

















- Sök i bloggen

1 kommentar:

  1. Nej jag får inte in mina inlägg på skp bloggen, så jag resignerar där.

    Men jag tänkte på allt tjafs om att 2/3-delar bestämmer och att 1/3-delen ska inte använda olika tveksamma manifestationer utan ska övertyga med sakargument:

    "Expressen.se har sökt Cristina Husmark Pehrsson genom hennes pressekreterare Amanda Rafter, som vid lunchtid på tisdagen bad om att få återkomma med en skriftlig kommentar.
    Detta har ännu inte skett."
    http://www.expressen.se/Nyheter/1.1807142/vad-far-husmark-om-hon-blir-sjuk

    Fler aspekter på saklighet och principen vänta-till-valet-är-bäst-argumentet:

    Om du ensam möter 2 personer på gatan, dom två bestämmer sig för att mörda dig, ska du då stå och argumentera för/emot och hålla på med saklighets-tjafset eller ska du använda dig av nödvärn och försvara dig direkt på plats?

    Jag vet att svaret är givet för de flesta men för en saklighetstuggare är svaret snarare, ingen nödvärn för det biter inte på de två mördarna, utan man måste övertyga dom med sakargument, så kanske, kanske, kanske låter dom bli att mörda?

    Sjuka som står på dörrtröskeln till utförsäkring 1 jan har ingen tid att vänta. Det är nödvärnsrätt som gäller. Det är politisk nödvärnsrätt som gäller. Även vi andra som riskerar hamna i klorna på terror-kassan och under luppen av den politiska terrorn mot sjuka har orsak att höja på ögonbrynen och lyssna på varningssignalerna. Det kallas förebyggande nödvärnsrätt. Politiskt förebyggande nödvärnsrätt.

    Bra idé med grön/svarta bandet. Dra in medierna i kampanjen också, så att den växer till i stil med rosa bandet, så fokus läggs på dom sjukas situation.

    Logos

    SvaraRadera

Det är fritt fram att uttrycka sig hur man behagar!
Dock rasister, samt (M)azister som hånar sjuka och svaga ombedes vänligen men bestämt att söka sig till sina mörkbruna hålor och slicka varandras rövar!
Med vänliga hälsningar Mats