2009-08-01

- Lite av varje ... ...

Lite av varje ... ...:
2009-07-28
Hakkkors ritat på väggen på huset där jag bor! Ringde polisen som hänvisade till Sandvikenhus, vilka jag självfallet ringde!
Det är fullt nog med nazister i myndigheterna i Sverige, vi klarar oss utan nazzepropaganda på våra väggar! Det är ju inte heller första gången nazister affischerar och kladdar lr affiscerar i Sandviken. Förra valet hade också NationalSocialistisk Front valsedlar här i kommunen (NSF numera FF= FolkFronten).
2009-08-01 Nu var skiten på väggen borta!

2009-07-30
Var till AF och lämnade in min aktivitetsstödslapp så man kan äta och bo även nästa månad! Kul var att arbetsförmedlaren hade sett min insändare , lr rätt många snarare, många insändare är det, och höll med om att även sjuka mfl skall ha rätt till rättshjälp.

Mindre kul var, lr snarare vi skrattade åt det faktiskt per telefon om sanningens skall fram och det skall den ju! För övrigt så; min blogg behövs ju om sanningen skall fram! Iaf, till saken; en jag pratat en hel med del via Internet på olika håll och som bor i trakten men som jag aldrig sett till i verkligheten och skulle träffa och säga hej till irl idag, blev inte av.
Anledningen var att det tydligen finns fler än en "Gula villan" i Sandviken och jag gick till fel! Men men, bättre lycka nästa vecka :) ! Nu vet jag var den rätta "Gula villan" är iaf :)!

Jag åkte in till Gävle istället och handlade ett kilo tobak och passade på att ringa en vänsterpartist ang. en ev. framtida demonstration/manifestation i Gävle, samt att jag var in på Joe Hill gården (SAC). Han som satt där berättade att de tänkt kontakta mig efter att ha läst om anmälan i tidningen och kollat in min blogg!
Vi får jobba vidare och kontakta lite organisationer och politiker allt eftersom ... ... Vill du/ni kontakta oss så finns kontaktuppgifter på vår hemsida (rasistiska partier/organisationer göre sig icke besvär - Ingen överlevnad på andra hjälpbehövande gruppers bekostnad!).

Lite av varje och kort och gott, end för today som man säger i Småland!
(lr nej det gör man nog inte, om sanningen skall fram och det skall den, kompromisslöst, i denna blogg iaf!)

Övrigt om mig se etiketten ME, lite jävla personligt lär man väl ändå få ha här i min egna personliga blogg :) !

Tja, det finns väl mycke mer "man" kunde skriva men känner mig synnerligen slut och lär dra nåt gammalt över mig nu :). Bloggen står ju kvar när lust och ork återkommer!


MvhME/Mats

4 kommentarer:

  1. Kan nästan garantera att det är en snorunge å ingen nazze som ritat på ditt hus!

    SvaraRadera
  2. Detta må vara rasistiskt när jag nu vill påtala att dörren till sverige står öppen för vem som helst. Det gäller att hitta på en bra historia till varför man saknar identitetshandlingar vid ankomsten till sverige vilket majoriteten av de anländande saknar. Men detta har ju inget med sjukförsäkringssystemet att göra eller? Vad man absolut inte ska göra är att sätta grupp mot grupp då det är rasistiskt. Självklart sätts grupp mot grupp när människor som är nyanlända får en massa förmåner på bekostnad av de som betalat sjukförsäkringen och inte har något annat medborgarskap. Detta är rasistiskt men det är det inte många som tänker på eller som har förstått. När nu allt fler som inte har något annat hemland än sverige blir av med sin sjukpenning/sjukersättning samtidigt som sverige importerar folk som aldrig kommer att arbeta och direkt blir fall för FK så undrar jag var rättvisan finns?

    SvaraRadera
  3. Anonym
    Mycket möjligt, men som jag konstaterar så är nog med nazistpropaganda ändå, bevisligen från nazister!

    MvhME/Mats

    SvaraRadera
  4. Anonym
    Om du anser att bara för att man är svensk medborgare så har man större rätt än en t ex en norrman lr någon från somalia att få hjälp, ja då är du synnerligen extremnationalistisk och rasist! Du pratar om att invandrare generellt aldrig kommer att jobba, lr att dörren står öppen för vem som helst vilket skitprat! Har du helt missat att man skickat ut folk både till död och elände!?
    Hur ser du då på hjälpbehövande sjuka svenskar, lr narkomaner och alkoholister, skall dom ha ett nackskott? Lr är dom mer värda än en norrman lr somalier bara för att dom har svenskt medborgarskap?

    Jag kan aldrig tänka mig att överleva på någon annan hjälpbehövandes bekostnad! Däremot överlever jag gärna på Wallenberg och folk av Bill Gates kaliber lr rika politikers bekostnad, via mycket högre skatt för de rika! För min del väljer jag inte vilka hjälpbehövande som skall få ynnesten att leva ett drägligt liv! Väljer man vem som skall få leva drägligt lr inte, tja då är man inget bättre än dom mördare som idag sitter och driver sjuka till självmord lr lägervakterna i Auswisch som pekade åt vänster och höger beroende på om människor skulle få leva lr dö!
    Anonym
    Jag tycker du kan hålla dina rasistiska synpunkter på någon Sverigedemokratisk site istället, där kan ni klia varandra på ryggen och skälla på lata invandrare bäst ni vill, här slipper jag gärna sån skit!

    Och det är ju faktiskt så att det du tar upp har inte ett skit med ämnet att göra, inte på annat sätt än att det du repressenterar är ett annat urvalssystem som i grunden bygger på samma mörkbruna principer!

    MvhME/Mats

    SvaraRadera

Det är fritt fram att uttrycka sig hur man behagar!
Dock rasister, samt (M)azister som hånar sjuka och svaga ombedes vänligen men bestämt att söka sig till sina mörkbruna hålor och slicka varandras rövar!
Med vänliga hälsningar Mats