2010-08-22

- Ett ERBJUDANDE till Sveriges politiker

- Ett ERBJUDANDE till Sveriges politiker, samt byråkrater som bara följer order trots konsekvenser såsom t ex klienters svåra plågor och död!. Likt i Milgrams experiment, fast det var ju iofs bara ett experiment och ett test på hur långt folk kan gå i att helt och hållet lägga sitt samvete och egen tankeverksamhet åt sidan och bara följa order!

Kontrakt att skriva ut:

Härmed friskriver vi Mats Eriksson för de eventuella skador han kan tänkas åsamka mig under min FRIVILLIGA INTRODUKTIONSKURS i konsten att arbeta med svår smärta!
Jag lovar på heder och samvete att fullfölja denna kurs!

Undertecknat (exempelunderskrift) A.Hitler



Till skillnad från era offer har ni politiker och byråkrater ett val!

TV4 Gävle morgonnyheterna 14/1-10, kort inslag med AnnKatrin och ME ... ...

- Ett ERBJUDANDE till Sveriges politiker, samt byråkrater som bara följer order trots konsekvenser såsom t ex klienters svåra plågor och död!




































- Tidigare blogginlägg

3 kommentarer:

  1. Mats E; jag ger dig här Lena "Donna" Holtorfs rätta ansikte, och syn på sjuka:

    http://www.politikerbloggen.se/2009/12/31/25202/
    Försvara systemet

    http://kentpersson.wordpress.com/2010/06/18/positivt-resultat-for-sjukforsakring/
    Intressant länk till dn om nödvändigheten att strama sjukförsäkringen

    http://ewatf.wordpress.com/2010/05/13/att-fa-en-andra-chans/
    Är med på resurs
    "Om man läser det du skriver så förstår man att det kommer bli väldigt bra med dessa nödvändiga förändringar i systemet"

    http://www.s-info.se/page/blogg.asp?id=1664&blogg=43835
    Självmord inte säkert beror på utförsäkringar

    SvaraRadera
  2. Anonym
    Förvånad? Inte jag!
    LH var en av de första, tillsamans med ResursJanne som jag blockade på Facebook när jag fanna där!
    Med (Ss)impla renodlade quislingar som hjälper dessa (m)azistas så kan man inte förvänta sig annat! Resurs styrs av förädarpack, , det är under min värdighet att delta i detta dödliga skådespel så därför har jag lämnat ... ... ... Det skulle vara att arbeta för mitt eget självmord att delta i Resurs, jag tillhör inte de "lyxsjukas arme"!
    Idag är Resurs bästa hjälpen till att ta död på de sjuklingar som har det värst, en bättre hjälp än Resurs kan inte de utrotarnande politkerna önska!
    Ok de kan och hjälper en del "lyxsjuka" som aldrig kommer att komma i valet på att hamna på gatan lr arbete/sysselsättning till döds!
    Men vad gör deras censur av desperation och behov av att vräka ur sig ... ...?
    Kombinera detta med att man aktivt bjuder in (m)azister och tillåter dem sitta att både kränka sjuka öppet, samt sitta och förklara för folk som är nära självmord (pga reglerna) hur undebart bra reglerna är och att den sjuke är dum i huvudet och upplever verkligheten fel, jadå har man en perfekt dödsmaskin - ...
    Tysta desperata sjuka med meningslösa och direkt hånande Bamsekramar och bjud in (m)azistas, DET är hur Resurs styrs idag!

    SvaraRadera
  3. I Resurs NETIKETT
    "Resurs har två syften; dels att stötta och stödja sjuka och drabbade och dels att verka för att sjuka och utsattas rättigheter respekteras."

    Jo jo, man gör exakt precis tvärtom!

    Men som sagt; - Vad kan man förvänta sig när man sätter renodlade simpla quislingar till att vara huvudansvariga i forumet, då kan man inte förvänta sig annat än att det blir respektlöshet för sjuka och svaga och en ren hjälp till utrotarna!

    SvaraRadera

Det är fritt fram att uttrycka sig hur man behagar!
Dock rasister, samt (M)azister som hånar sjuka och svaga ombedes vänligen men bestämt att söka sig till sina mörkbruna hålor och slicka varandras rövar!
Med vänliga hälsningar Mats