2009-11-20

- Med hjärntumör mår man bara bra av att gå till jobbet ... tycker Försäkringskassan ...

- Med hjärntumör mår man bara bra av att gå till jobbet ... tycker Försäkringskassan ...!
Det här är bara ett av tio tusentals exempel på de sinnessjuka galenskaper som pågår i dagens Sverige!
Social Sanering kallas det, låt de sjuka arbeta ihjäl sig och ge pengarna i form av skattelättnader till de produktiva!

"Med hjärntumör mår man bara bra av att gå till jobbet och träffa folk. Hjärtflimmer är heller inget att vara sjukskriven för. Ryggskador går det alltid att anpassa arbetsuppgifterna efter.
Det är besked som Ove Jansson fått från Försäkringskassan. Nu har han gett upp och tagit förtida ålderspension.
– Jag hade inget annat val. Som sjuk blir man i dag betraktad som en brottsling, säger han."
Läs vidare i lokalblaskan Arbetarbladet.



- Sök i bloggen

5 kommentarer:

  1. Ja du Mats. Jag såg att du var in och läste bloggen civil olydnad. Det krävs mer av det i vårt samhälle idag. Jag såg nu på nyheterna att även gamlingar börjat delta i husockupationer.Men vad ska vi göra åt socialministern? Hade hon haft ett hjärta hade jag slitit det ur hennes bröst och ätit upp det.Men den möjligheten finns inte eftersom det inte existerar ett hjärta hos den nämnda. Vad kan vi mera göra? Gravljus utanför regeringskansliet? Och en manifestation om vi får media med oss?Fackeltåg mot utförsäkringslagen som norrmännens mot vaccinationerna?Vi får väl i så fall se till att ingen tappar facklan så att regeringskansliet brinner upp.Har du några bra förslag?

    SvaraRadera
  2. Astrid
    Det finns mycket man KAN göra, om man nu tycker människoliv är lika viktiga som exempelvis valar: http://socialamedborgargardet.ning.com/forum/topics/vad-kan-man-goera , problemet är att svenskar generellt är ynkryggar, som knappt vågar ringa vaktmästaren om något går sönder i lägenheten, man vill ju inte vara besvärlig :( !
    Appropå valar: http://matseriksson.blogspot.com/search?q=valar



    MvhME/Mats

    SvaraRadera
  3. I have a dream;
    T ex att minst 100 personer ställer sig och skriker på åhörarläktaren i riksdagshuset och därefter "stormar" podiet och sätter sig där tills de får bäras ut!
    Detta om och om igen några gånger i veckan tills det blir alltför besvärligt för de makthavande och de börjar öppna öronen!
    Stänger de dörren så är det bara att gasta vidare utanför riksdan!

    Men, NÄ, det låter ju alldeles för besvärligt och farligt (man kan ju bli hes :) och få prata med polis, huga!)och sååå kan man ju inte göra, bättre då att titta på och knyta handen i byxfickan!? ... och så förändras ingenting och tiden går vidare med mer och mer prat, prat prat!

    SvaraRadera
  4. Why not Mats? Går det att ordna?

    SvaraRadera
  5. Astrid
    Tror inte det går att ordna 100 st, men ett par stycken kanske, lr en person går definitivt säkert!

    SvaraRadera

Det är fritt fram att uttrycka sig hur man behagar!
Dock rasister, samt (M)azister som hånar sjuka och svaga ombedes vänligen men bestämt att söka sig till sina mörkbruna hålor och slicka varandras rövar!
Med vänliga hälsningar Mats