2010-08-23

- NEJ och åter NEJ till tvångsarbete för sjuka! JA till en LIVSlinje

Valet står mellan att hjälpa sjuka till ett värdigt liv lr alternatvt tortyr via tvångsarbete (för de lata jävlarna ...) och hjälp till självsanering
Valet står mellan en solidarisk LIVSlinje inte en ARBETSLINJE för sjuka till varje pris (döden och svåra plågor t ex, som sker idag)

Valet är alltså inte det parlamentariska valet utan ditt och övriga mäniskors val;
-Vilket samhälle vill du leva i?
Ett samhälle där ALLA har rätt till ett värdigt liv? Ett samhälle där enbart bara de som kan bidra har rätt att leva?

Tja det här finns det inte bara spaltkilomter om i min blogg, med ännu fler länkar, sammanlagt har någon räknat ut att det rör sig om ljusår ... ... :)!

KAMPEN går vidare för allas rätt till ett värdigt liv, för sjuka och övriga hjälpbehövande!

ALLA KAN INTE BIDRA, dags att fatta detta!!! De som kan LITE har alltid möjligheten att delta i den ideella sektorn och skall ges den möjligheten, medans man är förtidspensionerad och därmed själv kan anpassa sig efter sina förutsättningar utan sadistiska krav via arbetslinjer där alla förutsätts kunna delta(. Givetvis skall den sjuke få all hjälp denne kan behöva utan byråkratiska sadisters ifrågasättande! En läkares, sjukgymnast lr annan expertis noggranna undersökningar är det som skall gälla, punkt slut!)!
Fuskare? Den extremt lilla promille som eventuellt, möjligen kanske är fuskare skall naturligtvis straffas! De skall som med alla andra brottsmisstänkta utredas av polis och först efter att de dömts i domstol skall de straffas och räknas in i statistiken som fusk! Försäkringskassan har vare sig medicinsk kompetens att friskförklara sjuka som har miltals riktiga experters utlåtanden, lika lite som Försäkringskassans personal vare sig har rätt lr kompetens att agera polis!


SAMHÄLLSLÖN
ALLA har rätt till en garanterad inkomst helt oavsett, i ett civiliserat samhälle skall det vara en självklarhet!
MÄNNISKOR måste ha rätten att kunna välja bort renodlad förnedring!

I det Lutheranska samhället är lönearbetet livet! Man vare sig ska tvinga sig själv lr bli tvingad att arbeta med svår smärta t ex, DET är sjukt!
Med en pension i grunden kan skulle man dock kunna göra något man inte kan idag, känna trygghet! Sen kan ju den sjuke arbeta t ex ideellt efter förmåga så lite lr mycket man orkar! Men oftast så har en sjuk mer än nog och mer än ett heltidsarbete, ett dygnet runt jobb, med att se om sin hälsa och klara av sin allmäna dagliga livsföring (ADL)!!!

En Löneanställning är inte ett krav på att ha ett meningsfullt liv! För en sjuk är det oftast precis tvärtom. Det är vare sig nyttigt lr någon som helst tillfredställelse att arbeta med svår smärta t ex, tvärtom att tvinga någon till detta är att stimulera självmord, ingenting annat!!
Kommentarer som t ex inefattar orden kravmaskiner, lata, fuskare, enligt den lutheranska filosofin "Den som inte arbetar skall heller inte äta" osv undanbedes! Slå upp orden solidaritet, värdighet och rättvisa istället och fundera istället på hur du vill att dina nära och kära lr du själv vill bli behandlad om du/ni blir defekt och improduktiv för resten av ert liv!

TV4 Gävle morgonnyheterna 14/1-10, kort inslag med AnnKatrin och ME ... ...

- Ett ERBJUDANDE till Sveriges politiker


































- Tidigare blogginlägg

21 kommentarer:

  1. Alliansens nya logga passar väl bra på inläggets tema?

    http://hem.passagen.se/socialjuridik/

    SvaraRadera
  2. Absolut!

    Men kolla över länkarna på sidan Socialjuridik!
    Länken till upplaga 4 fungerar inte ... ...


    Mats

    SvaraRadera
  3. Upp 4? Japp dom b orde kolla de länkarna. Men vilka driver siten då?

    SvaraRadera
  4. Haha kom å tänka på en sak me dess nya logga.

    Mellan orden i oranget står de två feta s. Borde man kanske lägga dom i brunt, oranget och brunt är ju bara olika nyanser av varann. Och kanske lägga om s till blixt-s. Så blev de riktigt passande för dom jvlarna.

    SvaraRadera
  5. Anonym

    Jag misstänkte att det var du som vart Socialjuristen?
    "Upp 4?" är alltså upplaga 4 av "Sociala rättighetsfrågor", som är en sammanställning av vad som fanns på Processjuridik- och socialjuridikbloggen tidigare Mndighetshandboken. det är en lång historia, klicka på länken! Men kort sagt en anonym jurist som kallade sig Processjuridik som fanns på nätet tidigare!

    SvaraRadera
  6. Anonym
    Bra förslag ovan, jag brukar kalla dom Alian(SS)en och jämföra dom med ödlorna i Sf serien V; Aliensasen lr kort och gott Aliensen!

    Om serien V är bekant? Om inte så klicka här

    SvaraRadera
  7. Haha alienzzen. Träffande då v är ju samma skrot ch korn som dom andra. Det finns va jag förstått en tämligen bred samsyn mot sjuka. Jag trodde ju aldrig att det var så här jävligt som ni skrivit p´å era sidor faktiskt. Så sjuka kommer drivas åt helsike som får till slaktbänken i fortsättningen också. Socialjurist? Nej, jag har intet med jurist att göra. Jag jobbar med missbrukare och hemlösa. Finns tyvärr några typer där som jobbar som är KDare men som tycker tvärt emot Allianzzen. För när de kommer till sjukkassan, då är dom plötsligen emot regeringen,. Hmmmm

    SvaraRadera
  8. Anonym

    V (Vänsterpartiet då alltså ...), jo de har ju faktiskt varit med på halveringen och sjuktalen idiotin från början, samt att de även gemensamtmed övriga riksdagpartier sade nej till att ge sjuka rättshjälp och därmed bevisat att man anser att t ex Anders Eklund har större värde i deras ögon, (och innan denna mening blir en kilometer sätter jag en punkt här :) ).
    Jo man kan faktiskt om man slår ihop dessa två GRAVERANDE exempel ... ...se likheter

    Man bör inte vara vare sig blåögd lr grönögd, då blir man lätt rödögd när verkligen bankar på rått och brutalt!

    SvaraRadera
  9. Har för mig att det var väl bara S(S) som var regering 03-06.

    SvaraRadera
  10. Anonym

    Ja fast det är bara att kolla in blogginlägget Judasvänster och gröna lurifaxer (Skrivet av Processjuridik, som jag nämnde ovan), där finns länkat till exakt hur alla röstat! Det finns även länkat till om när så gott som 100% var med och sa nej till rättshjälp för sjuka här, länkat även tidigare i denna tråd!

    Svart på vitt, men jag vet att både V och S försöker slingra sig som de slingermansk liknande ormar de är ... ... ... Men det är ju vad ALLA politiker gör för det mesta, utan undantag ... ...

    SvaraRadera
  11. Socialjuridikbloggen är deletad? Men Processjuridikbloggen finns ju kvar dock http://processjuridik.wordpress.com/ om de är den du menar. Rean skräpet att läsa, jag skulle behöva upp4 av myndighetsrättigheterna efersom jag ibland hjälper medlemmar i våran förening med överklagningar mot fk, af, soss och kf. Upp 3 är lite grötig men den är hanteringsbar. Upp 4 går inte att öpnna. Kanske nåt av nätverken som finns i upp 3 som driver siten? Piffig loggo i allafall för alliansen(z z)lavar.

    SvaraRadera
  12. Det är som så; är en sida där det finns finns en sammanställning av vad som fanns, dock inte allt!
    Den nuvarande Processjuridikbloggen är nåt helt annat! Hela historien finns att läsa här, där fanns några kopior länkade också så man kan se hur den såg ut och när processjuridikbloggen upphörde .... Nu är tydligen Googlecachen rensad, vilket bara brukar ske på begäran!


    Bra att du nämnde det, annars hade det dröjt innan jag sett att länkarna inte fungerade längre till Googlecachen!

    SvaraRadera
  13. Lade till detta nu på informationen
    OBS länkarna till Googlecachen har slutat fungera
    Några kopierade sidor finns dock på min hårddisk, mejla mig den som är intresserad; mats.eriksson610620@gmail.com

    I inlägget ovan försvann Socialjuridik men klicka här!

    SvaraRadera
  14. Just de de var den social sidan som jag googlade sociala rättighetsfrågor på. Irriterande att dock upp4 inte funkar. Och det finns ingen mejl adress heller som man kan skriva på. Jag har letat inne i upp3 med men där finns inga kontakter till Socialjuridik. Man vill ju inte liksom missa något viktigt kanske i upp4 den blir dock "corrupt" när jjag försöker öppna den. Och jag har försökt att hitta program som kan öppna "corrupt" filer men förgäves. *Suck*

    SvaraRadera
  15. Jag har lärt mig en del genom åren p nätet, rtvå saker är;
    1. är man desperat så hugger man på varje halmstrå!
    2. LITA ALDRIG PÅ NÅGRA ANONYMA VÄLGÖRARE!!! Den sida som inte kan nås via telefon och har kontaktuppgifter med namn och adress etc. är inget att hänga i julgran så att säga!
    Var alltid skeptisk, därför har vi i Sociala Medborgargardet för Allas Rätt Till Acceptabel Social Trygghet ALL information man behöver på hemsidan, t om föreningsdelens protokoll och ekonomi finns för allmän beskådan!
    socialamedborgargardet.ning.com

    SvaraRadera
  16. visst kontakt ska alltid finnas om den är seriös men ekonomi nä det behövs inte alltid. Det är internt för nätverket. Dock synd man inte kan få ner en fil som funkar. Jävligt irriterande faktiskt.

    SvaraRadera
  17. Ja, anledningen till att ekonomin redovisas öppet är att t ex AF ska kunna kolla utan att vara medlem! Sen är det ju bra att slipppa ha några skelett (Jag har dessutom inte plats i min lilla lägenhet i garderoberna :D ) :), raka rör ska det va, vill man diskutera internt finns ju grupperna ...

    Den som har hand om Socialjuridik lär väl upptäcka det så småningom ...

    SvaraRadera
  18. Sant, men jag menade ekonomin är inget som t.ex. jag söker efter, utan en vanlig jäkla kontaktuppgift. Har sökt som en gnu på nätet efter den där 4an men på andra aställen den ligger är det same shit. Så inget annat att göra,bara rocka vidare med 3an så länge. Ska hjälpa en långtidssjuk nu som fick avslag på sjukersättning. Anser FK inte att arbetsoförmågan är varaktigt nersatt så blir det den röda avslagsstämplen. Inte klokt det får gå till så.

    SvaraRadera
  19. "Har för mig att det var väl bara S(S) som var regering 03-06."

    Visst och ny är det Alliansen(s s)lavar som drabbas av (m)ördarna.

    Men vaddå. Det är (s)ame (s)hit

    SvaraRadera
  20. Anonym
    Anonym
    Instämmer, i stort sett!

    - Alliansen: Varför gör de på detta viset?
    - De Röd-Grönas arbetslinje för sjuka

    Lite grader i helvetet finns det, men inte mycket ... ..


    Mvh/Mats
    Tel: 0763370337
    http://socialamedborgargardet.ning.com/profile/MatsEriksson

    SvaraRadera

Det är fritt fram att uttrycka sig hur man behagar!
Dock rasister, samt (M)azister som hånar sjuka och svaga ombedes vänligen men bestämt att söka sig till sina mörkbruna hålor och slicka varandras rövar!
Med vänliga hälsningar Mats