2009-01-27

- Kändisar och politiker skapar egna "lagar" och moral

Gäller inte sveriges lag BlondinBella? Det tycker uppenbarligen vare sig hon själv eller hennes familj! När socialen gjorde sig jobb, helt enligt svensk lag, och gjorde en undersökning om en minderårigs alkoholvanor och familjesituation, då gnäller "stackars" BlondinBella!
Låt mig konstatera; Svensk lag och socialtjänstens skyldigheter gäller även dig och din familj BlondinBella!
Knarkmuppen Kleerup gnällde också när polisen skötte sitt arbete och btw man blir inte drogtestad om inte skälig misstanke föreligger, det visade sig ju dessutom att han var skyldig också!
- Kleerup tror du att du har någon form av diplomatisk immunitet mot svensk lag? Vad gör att du tror att du står över lagen? Tja antagligen ditt drogmissbruk, det har sån effekt bland annat! Hoppas du söker dig till NA eller liknande, ett visst hopp tyckte jag mig se på Debatt 27/1-09, hur som helst så finns inga hopplösa fall!
En annan sak är att både Kleerup och BlondinBella borde ta en funderare på vad för ni som kändisar sprider för skitnormer till unga läsare och fans!

Vad gäller då för politiker, tja det är i princip samma sak i deras värld, det dom fattar beslut om gäller givetvis inte dem själva. Samtidigt som de har fantasilöner så skall en del av deras "offer" leva på ett så kallat existensminimum (Kronofogdens existensminimum, Socialtjänstens existensminimum), en månadsinkomst jag är övertygad om att de själva inte skulle överleva ens en vecka på. Nu är ju inte risken att politiker tvingas till sådana omständigheter pga att de själva skapar sina egna förmåner och löner!
Samtidigt som de jagar arbetslösa och sjuka med piska och blåslampa via arbetsförmedlingen, försäkringskassan samt tex soc. och t ex likt Jesus vill få den lame att gå fast via sinnessjuka beslut med hjälp av försäkringskassemörd..., läkare menade jag, så sitter de själva på en sits där de fuskar med sjukskrivningar. Politiker kan disponera sin tid fritt till skillnad från de flesta vanliga dödliga väljare, samt efter några perioder som riksdagsman, kommun/landstingsdirektör eller dylikt kan få en hög livslång pension och följaktligen även fortsättningsvis, resten av livet, slipper göra "ett hederligt handtag"!

Mycke finns att säga om ovanstående och det här är definitivt ingen uttömmande analys, för det skulle krävas några bibliotek, eller möjligen ett mirakel där exempelvis politiker helt plötsligt får etik och moral samt empati nerladdat i "hjärnbarken", men detta får räcka för tillfället ... ...

3 kommentarer:

  1. svar: hahaha aa de måste sett ganska roligt ut för dom som åkte förbi :P

    SvaraRadera
  2. Svaret av Shorty är på en kommentar av mig här: http://shortydaqueen.blogg.se/2009/january/flippar-cigg-upp-i-nasan.html#comment
    :)!

    Svar på svaret: Med största sannolikhet ja :), MvhME/Mats

    SvaraRadera
  3. Älskar ditt skrivande å den brutala sanningen !!!

    SvaraRadera

Det är fritt fram att uttrycka sig hur man behagar!
Dock rasister, samt (M)azister som hånar sjuka och svaga ombedes vänligen men bestämt att söka sig till sina mörkbruna hålor och slicka varandras rövar!
Med vänliga hälsningar Mats