2010-09-07

- VÄLFÄRDSMANIFEST 2010 - Mynttorget Stockholm 18 Sept - UTSATTA HÖJER RÖSTEN

- VÄLFÄRDSMANIFEST 2010 - Mynttorget Stockholm 18 Sept kl. 12-15 - UTSATTA HÖJER RÖSTEN
TV4 Gävle morgonnyheterna 14/1-10, kort inslag med AnnKatrin och ME ... ...

- Ett ERBJUDANDE till Sveriges politiker, samt byråkrater som bara följer order trots konsekvenser såsom t ex klienters svåra plågor och död!






























- Tidigare blogginlägg

10 kommentarer:

  1. Då det är så svårt att få folk att fatta allvaret med sjukreglerna - skitsamma vilket block som styr det blir nästan samma skit - men i vilket fall somhelst.

    Här har vi 17 st som kanske får prova på rehabkedjan. Nästa gång kanske det är Lars Jönsson på Storgatan 777 i Stockholm som sitter där och kommer i kläm. Som Rånfält sa ....

    http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7770714.ab

    SvaraRadera
  2. Anonym
    Fruktansvärt, men du har helt rätt! Dessa offer kommer nästan lika snabbt som ett X-2000 tåg att bli utförsäkrade och "friska", om denna politik får fortsätta!

    SvaraRadera
  3. Tänkte ni kunde lägga in det i infon till folket där ute. När olyckan kryper inpå folk så börjar allvaret sänka sig över en del av dem.

    SvaraRadera
  4. Anonym,
    tyvärr det är för sent att lägga in någon ytterligare info i Välfärdsmanifestationens information, allt material är klartoch det är för mycket folk och organisationer inblandat!
    Men jag kan lägga ut det på Sociala Medborgargardet och det är mycket troligt att det kommer att nämnas på plats, skulle förvåna mig mycket om det inte gjorde det, om inte annat så ska jag göra det om ingen annan gör det!

    SvaraRadera
  5. Jag tänkte inte på ett manifest utan på er webb portal. Klistra in foton från krockskadan, lite invalid offer och så här kan du drabbas, tja av den typen alltså.

    SvaraRadera
  6. OM det dyker upp i massmedia från platsen så ska jag länka! Men att fejka ihop från andra ställen tycker jag är alltför lågt, på samma nivå som allianspolitiken mot sjuka nästan, även om det är samma skador i princip ... ...!

    SvaraRadera
  7. Det handlar inte om att fejka heller. Utan ta bilder/fotomontage från denna olyckan.

    SvaraRadera
  8. Anonym, nej! Det handlar om respekt för de anhöriga! Skulle du vilja se din anhörig sönderslamsad på bild på nätet?
    Jag hade en bror som ställde sig framför tåget vid 20 års ålder, men inte fan hade jag velat se han död på bild efter, påkörd av ett tåg!

    Om det gällt ett självmord med medföljande självmordbrev hade det varit annorlunda! Lr bilder på folk som nekats både pension och sjukpennnig trots bevisligen krokiga ryggar och andra skador!

    SvaraRadera
  9. Aha ok då är vi överens. Men som sagt, krockskadade tåg kan ni ju klistra in. Här har ni världens chans att etsa in allvaret i skallen på folket. Missa inte den dock.

    SvaraRadera

Det är fritt fram att uttrycka sig hur man behagar!
Dock rasister, samt (M)azister som hånar sjuka och svaga ombedes vänligen men bestämt att söka sig till sina mörkbruna hålor och slicka varandras rövar!
Med vänliga hälsningar Mats