2010-08-24

- Har du gått på lögnerna att i sverige lämnas ingen utan hjälp? Då är du grundlurad!



- Skippa skitpratet att sjuka tvingas till socialen - Det är ett lyxproblem, det är mycket värre ställt IWCS


































- Tidigare blogginlägg

28 kommentarer:

  1. Hej Mats! Vet inte riktigt om detta är rätt forum för att uttrycka min vrede men jag måste få lufta av mig ett par ord jag fick höra häromsistens - ord som fick mig att storkna i vrede och då menar jag uttryckligen att jag nog blev blå i ansiktet av vrede. Dessa ord var det -"arbetslösa, sjuka och de som slutligen blir hemlösa är för f*n psykiskt sjuka annars hade de ju ordnat saker och ting i tid". Detta är det värsta jag någonsin hört från en fullt frisk vanlig "svensson" person. Måste tillägga att jag hade bägge knytnävarna framme till slut.

    SvaraRadera
  2. Kriminalliansen eller dödgrönt? Skillnad? Knappast. Något nytt borde ta över, med lite civila metoder i stället.

    SvaraRadera
  3. Föresten, jag undrar vad som du menar med 4316 dagar kvar till emigration? Står längst oppe till hö.

    SvaraRadera
  4. Anonym
    Ja rätt ofta känner jag för att besöka både politiker och tjänstemän! Så även en del känslokalla svenssons som lever på pengar STULNA från de sjukas försäkringar!

    ... Och för all del även det man kan kalla "lyxsjuka" dvs de som tycker att man skall besinna sig och sitter och kramas med NAZISTliknande-typer av olika kategorier och samtidigt klappar de som står inför att hamna på gatan lr tvingas till tvångsarbete trots smärta och andra svåra sjukdomar på huvudet! Ett förakt utan dess like "lilla gumman", "Lilla gubben" här har du en BAMSEKRAM, ta det lugnt och DÖ I FRID! ... Stör inte oss som har det på det torra och t ex en sambo att LEVA PÅ, vi hamnar aldrig på gatan som du kanske gör, du är jobbig, jag blir deprimerad av dig ... ..., kram kram kram försvinn ... ... ( medans personer körs över likt av en stor mastodont ångvält!

    SvaraRadera
  5. Anonym
    Kortfattat;
    alla NORMALA människor, dvs de med förmåga att förstå andra människor känner som dig!
    Övriga är mentalt lobotomerade på ALLT som har med förståelse att göra!

    SvaraRadera
  6. Många Anonyma var det ...

    Nästa Anonym:
    "Kriminalliansen eller dödgrön"
    Ännu en bra beskrivining säger jag!

    SvaraRadera
  7. Anonym:
    Ang. emigration;
    Överlever jag tills min 61 årsdag emigrerar jag på stört till Indien, där kan jag leva på 5000kr/mån vilket min förtidspension blir!

    Mvh/Mats
    Tel: 0763370337
    http://socialamedborgargardet.ning.com/profile/MatsEriksson

    SvaraRadera
  8. Ja och bamsekramar kan ju vara tramsekramar eller bajsekramar. Sånt läste jag på nån blog som du skriver om nyss. Känns för många liksom liggande i havet och nån tramsekramare säger "jag förstår det hur du känner det, lider med dig" och slänger en bamsekram, vänder på klacken och går där ifrån. Någon livboj eller engagemang får det sjunkande offret ej

    SvaraRadera
  9. Anonym
    Jag kan bara instämma ... :(

    SvaraRadera
  10. Liza - tog liv pga sjukreglerna
    Ola Sundberg berättar om sin frus öde och varför hon gav upp närvaron i detta liv

    SvaraRadera
  11. Jag är ju socialarbetare och jobbar med missbrukare. Men 1 gång i milleniet kommer nån som har problem med Fkassan. Trodde ärligt inte det var så här jävligt som dom gjort med sjuklagen. Men nu får man börja tänka om tydligen.

    SvaraRadera
  12. Aha, du räknar ner tills du slipper helvetet på jorden. De svenska politikernas manglande av sjuka.

    SvaraRadera
  13. Ang. Bamsekramar och tramsekramar med mera!
    Det är faktiskt betydligt allvarligare när man i ett forum som påstår sig arbeta mot en vidrig sjukförsäkring och för respekt för sjuka och svagas rättigheter gör precis tvärtom!
    Det vore så jäkla enkelt, om nu man ville ha ett forum för respekt av sjuka och svaga mot en vidrig sjukförsäkring, att slänga ut quislingar och (m)azistas! Sjuka SKALL INTE behöva kränkas av folk som förklarar att deras verklighet är fel på ett forum för sjuka, det är en självklarhet i min värld iaf, men helt uppenbart inte på Resurs!

    - Ett ERBJUDANDE till Sveriges politiker

    - (M)azistkramare och simpla quislingar ...Respektlöshet mot sjuka och svaga i samhället

    - (M)azistkramare del 2


    Den som är intresserad av seriöst arbete mot sjukförsäkringen och Allas Rätt Till Acceptabel Social Trygghet har ett seriöst alternativ;
    Sociala Medborgargardet för Allas Rätt Till Acceptabel Social Trygghet:
    http://socialamedborgargardet.ning.com
    Där garanterar vi att ni aldrig kommer att möta några (M)azister, vi har nämligen till skillnad från Resurs Respekt för sjuka och svaga, däremot har vi ingen respekt för mördare och de som förespråkar mördande politik och inte heller någon som helst respekt för rena förrädare och quislingar som hjälper utrotarna!

    SvaraRadera
  14. Just ja, ett nyligen öppnat seriös alternativ till finns också, så jag kan varmt rekommendera dessa två nätverk;
    http://protestera.org/network/
    http://socialamedborgargardet.ning.com

    Det är ingen ide att quislingtroll och nazzemoderater söker sig dit, dessa kom mer att slängas ut ögonaböj, vi har nämligen till skillnad från R... respekt för sjuka och svaga!

    SvaraRadera
  15. Vad är resurs för något skumt nu då? Regeringens propaganda-apparat, eller? Länk?

    SvaraRadera
  16. Anonym
    Det förvånar mig att du inte känner till det!
    Men klicka på länkarna ovan och sök på ordet i min blogg så hittar du både om och dit! Men det är väl inget man märker av om man inte är engagerad i ämnet kanske ...

    SvaraRadera
  17. Som sagt tidigare, jag var inte /är inte så insatt i sjukj frågan innan och vet inte om alla föreningar och grupper som finns på internet. Jag sprang på din blogg när jag säkte på Ghandi eller nåt. Eftersom jag jobbar med missbrukare, men bland en massa kd:are så trodde jag inte det var så illa med sjukreglerna. Därav att jag var inte "engagerad" innan. Utan blev ju kallad (m)azist etc. Men alla vet ju faktiskt inte om vad som försegår om sjukförsäkringarna. Har nyligen blivit engagerad i frågan. Men det verkar finnas 1000 grupper i frågan. Håller på som bäst nu att sätta in mig i frågan, eftersom jag har en överklagning på g till en missbrukare som ska behöva kämpa för sin sjukersättning.

    SvaraRadera
  18. Hittar inte länken på din länk :(

    SvaraRadera
  19. Anonym, bra att du sett vad som sker och börjat sätta dig in ifrågan! Tyvärr är det först när verkligheten tränger på som många vaknar!

    Ja det finns många grupper men de viktigaste i sammanhanget finns på protetera.org, så även "Sociala Medborgargardet för Allas Rätt Till Acceptabel Social Trygghet" och även Resurs, även om han som driver sidan är lika kritisk mor hur Resurs sköts som jag, men allt och alla är aldrig bu lr bä ... ....
    För min del kommer dock att fortsätta att kritisera R... som har blivit förstört fullständigt av quislingar! Det är inte rimligt att man i ett forum för sjuka där självmordskandidater, pga reglerna, ställs öga mot öga med (m)azister som förklarar hur bra de nya reglerna är och att verkligheten inte stämmer för den sjuke! Samtidigt som man också censurerar desperata sjuka, men tillåter (m)azister att kränka de sjuka och kalla oss lata fuskare, nån jävla ordning fr det väl vl ändå vara i ett forum MOT sjukreglerna och som påstår sig vara ett stöd för den sjuke, men gör precis tvärtom ( det är inget annat än att stimulera självmördare och bara för lågt ... tragiskt men sant)

    SvaraRadera
  20. Han som driver resurs skriver du. Men om han själv är kritiskt mot hur resurs bedrivs så varför bannar han inte dom som är bromsklosar då?

    SvaraRadera
  21. Anonym, länkarna på Protestera.org?
    De finns till vänster, överskrift "Flera protestgrupper och nätverk", det är bara att scrolla neråt!

    SvaraRadera
  22. Han som driver Protestera.org Rune Blixt, det är en hon som är huvudansvarig för Resurs och det är komplicerat varför hon inte sätter ner foten! Jag har dock personligen pratat med henne flera ggr och kommer göra det igen, men tänker inte gå in på det närmare här och offentligt, av respekt för henne som person!

    SvaraRadera
  23. Ang. huvudansvarig(a) så kan jag tillägga att på "Sociala Medborgargardet för Allas Rätt Till Acceptabel Social Trygghet" har vi i demokratisk anda en styrelse (till vår föreningsdel, men vi har också forumet där man kan vara hur anonym man behagar) ... ...

    SvaraRadera
  24. Ok, jag är alltså ny i ämnet så jag vet halv sju om allt men ska sätta mig mera in i detta fram över. För är det inte klokt att självmord sker pga alliansen, så är det för jävligt att dom sopar de under mattan. Trodde inte de var så jävligt. Då har jag heller inte tryghet om jag blir sjuk. Har ju alltdi varit borgelig, men nu ska jag fan tänka om.

    SvaraRadera
  25. Anonym ja jag har en massa halleluja runt mig och dom är svår övertygade. Så jag vill inte just nu riskera jobbet. Tycker jag gör skillnad för missbrukare och uteliggare. Fixat två boende till uteliggare under sommaren så dom fick tak över huvet i vinter. Du undrar kanske varför jag då varit höger. Ja politik och missbrukararbete går alltid inte hand-i-hand. Men som sagt, dax att tänka om ser jag. Det ärt bar att ni har nätverk och grupper som allvarligt tar i tu med eländet.

    SvaraRadera
  26. Anonym
    Nej jag undrar inte mycket över att en som arbetar med missbrukare kan söka sig åt höger när t ex vänsterpartiet vill göra det lagligt att knarka!

    Jag har själv knarkat och arbetat mot droger så vänsterns ståndpunkt är rent bedrövligt anser jag och en av anledningarna till att jag inte kommer att rösta på V!

    SvaraRadera
  27. Bra för det finns tror jag en del inom alliansen som inte fattar vad som väntar dem vid sjukdom.

    SvaraRadera

Det är fritt fram att uttrycka sig hur man behagar!
Dock rasister, samt (M)azister som hånar sjuka och svaga ombedes vänligen men bestämt att söka sig till sina mörkbruna hålor och slicka varandras rövar!
Med vänliga hälsningar Mats