2009-11-20

- Regeringens utredare om sjukreglerna: ”Så vitt jag vet finns det inget annat land som har så extremt stränga regler”

- Regeringens utredare om sjukreglerna: ”Så vitt jag vet finns det inget annat land som har så extremt stränga regler”














- Sök i bloggen

2 kommentarer:

  1. Rehabiliteringskedjan, lr Rännstenskedjan, skitsamma, men att det är en Folkmordskedja, en Saneringskedja, Anticimes-kedja lr rent av en DÖDSKEDJA, allt det börjar stå klart mer och mer för allt fler. Kärt hatobjekt har många namn. Arrogansregeringen fortsätter sin skövling av männskoliv, allt för att pressa ner "sjuk"talen, t o m deras egen nollvision på självmord har dom asen lagt på offeraltaret.
    Vi borde ge Anticimex(iansen) och oppesitionen en fet jävla spark i arslet och få in folk från gatans verklighet att styra det här nynazistiska samhället.
    Tack för (m)ordet

    SvaraRadera
  2. Anonym
    Instämmer! Men den eviga (?) frågan är när skall den ynklige svensken reagera? Jag är skeptisk om svensken ens vågar, tilltron avtar mer och mer, jag menar när man inte ens reagerar när folk mördas, ursäkta ... drivs till självmord .... :(

    YNKLIGT och en ynklighet som låter fler och fler dö under tiden man tjaffsar om t ex hur man skall uttrycka sig!
    En mördare är en mördare oavsett om de är i ett koncentrationsläger lr sitter bakom ett skrivbord på fk lr sover i riksdagshusets plenisal! :(

    SvaraRadera

Det är fritt fram att uttrycka sig hur man behagar!
Dock rasister, samt (M)azister som hånar sjuka och svaga ombedes vänligen men bestämt att söka sig till sina mörkbruna hålor och slicka varandras rövar!
Med vänliga hälsningar Mats