2009-10-13

- Viktigt meddelande ... Nås endast via telefon ett tag framåt!

Rotrust , nås endast via telefon
tills c:a början av december!
Lr tja, kontaktar man mig via nätet så får ni räkna med det att det tar tid innan ni får nåt svar!

Överhuvudtaget så är det alltid lättare och går snabbast att nå mig och att lösa saker via telefon!

7 kommentarer:

  1. Hallå Mats, kul att komma till din blogg.

    Kram från Nina

    SvaraRadera
  2. Ninja
    Ja det såg jag på bilden :D, arga katter osv , nä jag skoja ...!

    SvaraRadera
  3. Fy fan usch, sitter nu mitt i en byggarbetsplats och hoppas bara att min dator håller pga allt KLADDIGT BYGGDAMM! Det är för jävligt, är skit förbannad på Sandvikenhus helt jävla värdelösa information!
    En granne fick sin dator förstörd pga av allt byggdamm!

    Det var meninbgen att jag skulle bo här helt och hållet men det är ju helt omöjligt, borrmaskiner och hela lägenheten är fylld av KLADDIG dammdoft, det är bara att hoppas att all teknik håller och att jag inte behöver skicka alla lkläder i tvätten sen, men det troligaste blir ju att man får torka hela lägenheten och teknik för hand samt tvätta alla kläder och annat!
    KLADDIGT DAMM ar ju en tendens att sprida sig im i ALLT!
    Det är för jvligt, förbannade Sandvikenhus, deras planera lär ju ha NOLL hjärnceller!

    SvaraRadera
  4. Ett tag framöpver så får alla stå ut med att det blir mycke stavfel od i min korrespodens på internet! just nu håller skallen på spricka pga av boorar, ....

    Det allra jävligaste är att OM man bor kvar utan reservägenhet att fly till så får man flera tusen i rabbat, nu får jag en kladdigt lägenhet och teknisk apparatur och ingen som helst ersättning! överhuvudtaget!
    Förra veckan näre jag hämytade posten fick jag torka ren den från KLADDIGT byggdamm! Jag såg inte ens posten innan jag trampade på den .... :(

    SvaraRadera
  5. Jag håller på att leta för fullt efter en billig bärbar dator att hyr under tiden nu! Det här är helt ohållbart, Bankande och borrande och kletig byggdamm, jag hoppas bara att min tekniska utrustning håller, en granne fick sin dator förstörd av kletig byggdamm :( !

    SvaraRadera
  6. Nina var det visst, inte Ninja :)! Där ser man vad borrmaskiner och bankande och byggdamm kan ställa till det i "roten" :)!
    Nu är det bara att hoppas att dator och annan teknik håller för Sandvikenhus rotrust :( !

    Återkommer senare, nu har jag åtminstone fått tag på en bärbar dator, med mindre än halvfart, men bättre en dator i handen än tio i skogen lr snarare å en byggarbetsplats :( ... ...
    Höres ...

    MvhME/Mats

    SvaraRadera

Det är fritt fram att uttrycka sig hur man behagar!
Dock rasister, samt (M)azister som hånar sjuka och svaga ombedes vänligen men bestämt att söka sig till sina mörkbruna hålor och slicka varandras rövar!
Med vänliga hälsningar Mats